Vi har fått dille på pannbiff i vår familj. Det säger bara slurp så är allt slut i kastrullerna och på tallriken. Extra gott blir det om de är hjärtformade.
Vi provade först att använda pepparkaksformar, men det fungerade bättre att forma hjärtan för hand.
Pannbiffhjärtan
Valfri smaksättning:
Här använde vi 2 msk senap och 1/2 dl hackad persilja.
Vi har också provat 1/2 dl Santa Marias kentuckey whiskey BBQ sauce, vilket också blir riktigt gott.
Blanda alla ingredienser och forma till hjärtan.
Stek biffarna ett par minuter på varje sida.
Häll 1 1/2 dl grädde i pannan och låt koka någon minut.
Servera med pressad potatis eller potatismos.
Väldigt enkelt och som sagt: SLURP!
Tack för tipset! Vi har en liten mat-vägrare här hemma, men tror hon skulle gilla det där med hjärtformade biffar. Det står på menyn för ikväll 🙂
De är verkligen jättegoda! Hoppas att de även faller sonen i smaken!
Dottern…
Hihi 😉 Det blev annan middag då köttfärs inte fanns hemma, men nu är det inhandlat och ska definitivt tillagas imorgon. Tror det kommer att gå hem 🙂