Det ljuva 40+ livet

Sommaravslutning

Sommarfest på dagis

Idag var det sommarfest och avslutning på dagis. Åh, vilken tur med vädret.
När jag lämnade jobbet strax efter klockan två så vräkte regnet ner, men på Ingarö hade det inte kommit en droppe och solen sken. Sommarfesten kunde hållas utomhus på en mycket välpyntad gård och började med att barnen satt i slänten och sjöng om valpen min, krokodilen i bilen, grodan Karl-Oskar och Pippis sommarvisa. Sedan avtackades alla stora barn som skall lämna förskolan för ”riktiga” förskolan. Först ut var Storasyster som vinkade likt en prinsessa till alla innan hon tog rutchkanan ner för att ta emot sin pärm, blommor och en fin inramad personlig dikt.

Lycka till i skolan

När alla tre blivande sex-åringar avtackats var det Fröknarnas tur att få ett välförtjänt tack och en sommarpresent.
Avslutningsvis bjöds det på smarriga tårtor, mingel och lek i solskenet.

klätterapa

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.