Det ljuva 40+ livet

Vinsthelgen del två ”Grönan”

Gröna Lund kaffekopp

Efter en skön övernattning på Scandic Anglais bar det så av till del två av vinsten i 3M Peltor Little Prince/Princess bildtävling: Entré till Childhooddagen på Gröna Lund och platser framför scenen till konserten. Vädret gick det då inte att klaga på, typ varmaste dagen hittills i år. Jag hade då tyvärr gjort en liten miss i planeringen när jag bara hade packat ner jeans, eftersom Gröna Lund på sina ställen var som en kokande gyta.

Jag och Lillasyster åkte Lyktan, Nycklepigan, Kaffekoppen, Flygande elefanterna, Veteranbilarna, Ponnykarusellen och Tuff tuff tåget, medan PappaD och Storasyster åkte karusellerna för de ”stora”.

flygande elefant

Efter obligatoriskt sockervadds- och glassintag intog vi våra reserverade platser på andra raden framför scenen strax innan konserten skulle börja. Som Childhoods överbeskyddare var H.M Drottningen på plats och så här nära henne har jag aldrig varit tidigare.

H.M Drottningen

Barnen skyddade sina öron med Peltors hörselkåpor och konserten öppnades av David Lindgren och ”Shout it out” följt av Timotej som sjöng ”Kom”. Sedan kom Sean Banan och skakade rumpan. Dannys öppningsnummer blev ”In the Club”.
Det var ett grymt ös och lät hur bra som helst!

childhood konsert

Martin Stenmarck hade den något otacksamma uppgiften att komma upp efter Danny, men klarade det galant med sin ”Sjumilakliv”.

Martin Stenmarck Childhooddagen

Vilken helg vi fick! Hela familjen var trötta men fulla av upplevelser och intryck. Tack så hjärtans 3M Peltor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.