Det ljuva 40+ livet

Hårdträning

Tränar för Paradisloppet

Jag och tjejerna ligger i hårdträning för vi ska vara med i Paradisloppet på Ingarö den 9 juni. Lillasyster ska springa 400m, Storasyster 800m och jag 5km.
Runt vårt hus är det ca 50m och här springer vi varv efter varv. Jag måste erkänna att som 40 plus har jag nästan svårt att hålla jämna steg med min blivande 6-åring. Jag hade i och för sig redan 2,7 km i benen när vi började att tävla 10 varv runt huset, men ändå. Det ska bli spännande att se hur snabb hon är i förhållande till de andra deltagarna i hennes klass, jag var ju trots allt ganska snabb i min ungdoms glansdagar :).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    ja verkligen, vilken rolig grej!

    Ska gå in och kolla om det är något för oss också 😉

  2. stadstjejlantlolla

    Härlig bild. Vilken kul grej att göra med sina barn. Håller tummarna för er 🙂