Det ljuva 40+ livet

Scrappat #4

Scrapbook

Nåra bilder från en härlig båtutflykt på västkusten. Här har jag gjort små knopar av vanligt hushållssnöre och ”tjärat ner” dem med brun stämpeldyna.

Scrapbooking

Mer information om hur jag har gjort sidorna finns här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malinda

  Hej!! Jag har fastnat för din blogg 🙂 halkade in genom Loppi. Väldigt inspirerande men dina inlägg om scrapping. Jag är mammaledig med mitt första barn och det bubblar av kreativitet. Jag har bestämt mig för att göra en födelsedagsbok till honom, inspirerad av dina. Jag är en västkusträka, så det här inlägget gillade jag extra 😉 Kanske återkommer med frågor..
  Tack för härlig bloggläsning!
  Ha en underbar lördag!

 2. ylwa

  Jättefina scrapbooksidor. Älskar att ”scrappa” men det var länge sedan tiden räckte till. Känner dock att jag vart väldigt sugen att plocka fram allt igen och fixa några fler sidor.

  Tack för insperationen! 🙂