Livet med en Tom – om livet med min prins

Så kom äntligen dagen

den där dagen som sonen längtat efter i snart två månader. Dagen som innebar att han har börjat i första klass. Tänk vad han har tjatat och längtat efter att sommarlovet skulle ta slut och att han fick börja i skolan.

Så kul att få ha den där läntan efter kunskap och vänner. Nu är det bara för den här familjen att hitta tillbaka till vardags rutinerna. Det är inte många som varit där de skulle. Ikväll har dock sonen kommit i säng som han ska trots många i och ur sängen för att fixa annat. Sedan fick jag panik när jag insåg att de har gymnastik imorgon och då insåg att inneskorna var ju urvuxna, så snabbt iväg och köpte ett par på stadium, hittade ett par med bra rabatt så bara 199 kronor, perfekt när det är skor som bara ska användas vid dessa tillfällen.

Tänker tillbaka på min egen skolstart och att man fortfarande minns vilken skolväska man hade; min var en grå och lila haglöf. Sonen däremot kändes bara lugn och helt utan nervositet. Ambitioner har han dock gott om, de fick skriva lapp vad de ville lära sig och Tom berättade att han ville lära sig gånger och tyska. Jisses vi talar första klass. Sån är han vår son det är bara kul när det är svårt sa han när han valde en rubikskub när vi besökte Ullared i sommar.

DSC_0122

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.