Livet med en Tom – om livet med min prins

Ny barnbok

I lördags förmiddag var jag på bokrealese av en ny barnbok som är skriven av Annelie Salminen . Det är en alfabetsramsa som har fina roliga illustrationer och dessutom tillhör en cd med ramsan tonsatt så att den är lätt att sjunga och även göra rörelser till. Modingarna och alfabetet kommer att finnas på bland annat bokus om inte annat in och fråga på er bokhandel eller också om du inte heller kan vänta så kika in på förlagets sida ASförlag
Här hemma sjunger vi nu: ABCD huvudet på sne ….

Tom älskade boken så det slutade med att vi köpte två exemplar ett hem och ett till mormor och morfar. Vi mumsade popcorn, dricka och hallonbåtar medans boken presenterades, sedan sjöng vi ramsan tillsammans med musiker. Boken kom till efter att författaren tyckte att den ramsan som användes på hennes barns förskola var föråldrad och utan bra alternativ.

Vi fick även möjlighet att se ramsan filmad med teckenspråk, väldigt kul och en extra dimension på hela arbetet med boken som ett helt koncept. Den filmen och mer därtill kommer att komma som app.

Författaren har redan fått SEBs pris årets sociala entreprenör 2014 och var nominerad till Västerås stads tillgänglighetspris båda till stor del tack vare boken om Modingarna.

IMG_6527

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.