Elsas Dagbok

På uruselt humör! 

Godmorgon fina!

Hoppas du sovit bra inatt…det har inte jag! Jag känner mig på uruselt humör idag…måtte det gå över…

En snarkande man, en Elsa som ska ligga nära nära sin mamma (fast det är mysigt), en fluga som vägrade lämna oss och till sist en katt som hoppade upp i sängen och låg där och spann lika högt som ett reaplan! 

Att den hoppade upp i vår säng berodde på att M glömde släppa ut den igårkväll när han gick och la sig. Hos oss sover inga katter inne i huset och hos oss är det totalförbud med djur i sängarna eller soffan! 

(Om du undrar hur vi gör med katterna på vintern när det är kallt ute så har de tillgång till ett varmt och skönt garage där de sover. Så de har det rackarns bra.) 

Så min natt har varit skit på ren svenska…

Jag måste göra något åt mitt urusla humör…typ träna och det ska jag göra lite senare. Fram till dess får jag väl dricka kaffe eller nått, hihihihi. Äh det ordnar sig! De finns de som har det betydligt värre än mig.

Nu till nått roligare… 

Igår var vi iväg och köpte en ny ytterdörr, halleluja på den! Supersnygg är den. Vi köpte även en ny toalettdörr. Så nu är det mesta fixat inför badrum/tvättstugerenoveringen som börjar imorgon…check på den!I väntan på att mamman och pappan ska välja dörr…

Självklart blev det lördagsgodis…det var ju lördag:)

Önskar dig en skön söndag. 

Kram Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.