Elsas Dagbok

Favorit i repris…

Godmorgon fina!

Torsdag, så rackarns skönt! Idag ska jag börja min dag tidigt som tusan i Högbo.

Jag ska springa 7,5 km spåret där med ryggsäcken på ryggen, den som jag ska ha på mig nästa lördag. Testing, testing serru.

Jag känner mig så rackarns taggad inför AXA kvartsmaraton och inför träningspasset nu på morgonen. Ska bli skönt med en morgonjogg…Tänk att jag blev en som älskar löpning…det trodde jag aldrig, men man ska aldrig säga aldrig…

Igår så anmälde jag mig till ett nytt 24 hh. Du vet det där roliga, inspirerande och härliga dygnet jag var på i maj. Här kan du läsa om det. 

En massa härliga brudar som träffas, tränar ihop, snickelisnackar och äter sjukt god mat. Så rackarns skoj! Det är helgen efter Tjejmilen så det passar utmärkt!

Ha en finfin dag! Nu ska jag smyga iväg till Högbo…

Kram Mamman

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda S

    Va härligt det låter! När du dessutom skriver att du ska till Högbo så börjar jag längta ordentligt till skidsäsongen. Har åkt i dessa spår fler gånger än jag minns. Dåligt med snö under 90-talet o skidåkare i norduppland, då var det i Högbo man hamnade ☺ Rumpan minns fortfarande nedförsbacken o den tvära kurvan. Nu är ju rumpan mer ”vadderad” än på den tiden så jag kanske får göra ett nytt besök i vinter. Ha nu en härlig dag! Kram

    1. Josephine

      Har du? Va skoj! Då vet du att det är ena rejäla backar och nedförsbackar också!!! Hahahaha, klart du ska göra ett nytt besök till vintern. Då kommer jag dit så tar vi en fika:) Kram och ha en fin dag!