Elsas Dagbok

Skvallertanter…

Hallå fina!

Hoppas du har en fin dag och att du gör nått skoj idag.

Ibland kommer jag på att jag irriterar mig på vissa saker i vardagen, saker som sker som jag helt ärligt inte gillar. Saker/situationer som gör att jag sipprar energi och som jag helst skulle vara utan om jag fick bestämma.

– Hårstrån som hamnar lite här och där! Tex på golvet, i soffan, i handfatet…  

Jag vet inte men jag tycker det är så rackarns ofräscht och äckligt på nått sätt. Kan man inte bara ta upp det när man ser att halva huvudet med hår ramlat av…Jag har så länge jag kan minnas ogillat hår på detta viset och det vette tusan varför jag känner så…kanske är det för att jag gillar att ha det rent och snyggt runt mig eller också är det nått trauma från barndomen som jag förträngt eller, hehehehe. Jag kan bara inte förstå mig på människor som har det äckligt runt sig…fy bubblan säger jag bara.

– Människor som pratar högt och brett om vad de tycker och tänker men när det kommer till kritan så håller det igen munnen och låtsas som att det regnar det värsta regnet du kan tänka dig… 

Detta fenomen har jag upplevt så många gånger på bland annat möten. Vågar du inte stå för dina åsikter så behåll dem för dig själv!

– Dessa hemska kommentarer som vissa får i Sociala Medier, t e x på Instagram eller i bloggar. 

Jädra nättroll som tror att de gömmer sig bakom sin skärm och skriver elakheter för att få energi, för att de är bittra och framförallt så avundsjuka på en annan person. Rannsaka dig själv och gör nått produktivt och bra av ditt liv. Ta den energin som du lägger på att vara elak och gör något fint för någon annan eller dig själv. Du har bara ett liv (vad vi vet i alla fall), vill du dö bitter eller?

Dessa skvallertanter som tror sig veta både det ena och det andra om andra. Och sen ni som tror på dessa tanters så kallade sanningar…

Jag undrar hur tråkigt liv ni har som måste snacka skit i högervarv…Kom gärna fram och fråga mig om du undrar över något. Jag kommer att ge dig ett svar. Och du…sluta med att snacka skit och börja ta reda på fakta! Vem vet, din bild av personen i fråga kanske ändras till det positiva…

Människor som säger hej ena dagen man möts men nästa gång så behandlar de en som osynlig…

Vad hände egentligen längs vägen där? Har jag en egenskap som jag inte vet om? Shit jag kan ju vara osynlig, wow va häftigt!

Och nej jag är inte fullkomlig men jag försöker i alla fall vara en bra människa och göra mitt bästa. 

Vad brukar du irritera dig på? Berätta gärna!

Kram Jossan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.