Elsas Dagbok

Överraskning

Godmorgon finaste!

Sovit skönt? Hoppas du har det. Det har jag och pappan och Elsa sussar här brevid fortfarande. 

Igår kväll när jag kom in genom ytterdörren var det en pappa som höll på att ratta runt med 10 saker samtidigt. 

Han var i full gång med att fixa räkmackor som överraskning till mig samtidigt som Elsa vaknat och var lite ledsen. Jädrans vilken underbar man jag har!

Vilka mackor han gjort! Så gooooda! Precis vad jag behövde efter en bussresa med en telefon som var totalt urladdad och en mobilladdare som ballat ur.

Kan du tänka dig att jag som inte kan leva utan min mobil satt där på bussen utan att kunna ha kontakt med omvärlden och tyckte det var helt okej, nästan lite skönt faktiskt. Måste börja med att stänga av mobilen ibland. 

Mannen i mitt liv hade stått och handskalat räkor i en timmes tid:) Nästa gång blev det färdigskalade i spad sa han. Men jädrans i min låda vilka goda räkor det var. Det blev över så gissa vad jag ska äta till lunch idag:) Tack min stora älskling, du är FANTASTICO!

Elsa blev väldans intresserad av vad som fanns i den maffiga goodiebagen som jag hade med mig hem. Den ska packas upp när orken slår till. Det lilla jag sett av innehållet så verkar det vara ett jädrans braigt innehåll, det bästaste hittills tror jag.

Idag blir det en sköna söndag hemma hos oss. Elsa hade lite feber igår när jag kom hem och hon känns lite varm nu också. Jädrans skitförkylning! Idag ska du fördrivas!

Önskar dig en skön söndag. Du är värdefull❤️

Kramar Mamman 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.