Elsas Dagbok

På väg

Som alltid är jag alldeles för tidig. Sitter redan på busstationen och väntar på bussen som ska ta mig till Gävle. Den går inte förrän 07.45!

Jag har alltid varit i tid och då helst alltför tidig men hellre det än komma för sent. Nått jag inte gillar är när människor kommer sent när man avtalat tid och så skiter de i att höra av sig om att de är sena också. Enligt mig är det total brist på respekt. Men det var ju inte det jag skulle skriva om.

Nu är jag alltså på väg till Gävle, frissan och tjejfest. Så jädrans skojsigt! Har sovit som en kratta inatt men det sopar jag under mattan och låtsas att jag är fräsch och utvilad. Smink gör ju underverk:)

När jag kommer fram till Gävle ska jag gå till mitt favoritcafe JAVA och äta lite frukost innan det är dags för frissan. En härlig start på min dag!

Vi hörs senare. Önskar dig en härlig lördag och kom ihåg att du är värdefull.

Kramar Mamman 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mario

    Härligt Jossan!
    Låter underbart, önskar dig en riktigt fin dag!
    Låter så skönt att alltid vara ute i god tid. Själv är jag en av de där som inte klarar det utan alltid är ute i sista stund.
    Däremot håller jag med dig om att det är respektlöst att komma sent och låta människor vänta på en, därför är det alltid stress