ceciliaehrling

Cecilia Ehrling

Annons

Semester! 

Nu väntas det semester i 5 veckor. Först blir det tre veckor hemma i Stockholm eftersom Fredrik jobbar. Därefter åker jag iväg en vecka med Tony Irving till dansbandsveckan i Malung och jobbar. Efter det väntas 2 veckor med min älskling, 1 vecka på Tjörnekalv och sen en vecka i Italien. Mitten av augusti är det full fart igen. I höst blir det en hel del resor också. 4 träningsresor, 3 till Mallis och en till Grekland. En fördel med mitt jobb är att man kan styra och bestämma mycket över sina egna tider.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Vilken helg!

Midsommarhelgen spenderas med familjen på Fredriks sida i deras hur på västkusten. Vilket ställe de har! Stort renoverat hus med en sån där härlig sommarträdgård med äppelträd, bärbuskar, blommor och allt.

Utöver det, som pricket över i’t, har de en tillhörande jättemysig sjöbod med stor egen brygga där de har sina båtar. Så himla fint och härligt!

Vädret var fantastiskt så luncherna dukade vi upp på bryggan och middagarna på altanan.

När vi inte njöt av god mat var vi ute med båtarna och cruisade runt bland öarna i närheten. Marstrand, Åstol och Dyrön för att nämna några.

Snart har Fredrik jobbart klart för sommaren och då åker vi tillbaka igen. Längtar redan! Efter nån vecka där åker vi vidare till deras hus i Italien. Det ska tydligen vara ÄNNU finare. Har en känsla av att det kommer bli en bra sommar.
Kramar! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Påväg hemåt! 

Vilken helg vi har haft! Utvilad och glad är vi nu påväg mot Stockholm. Det lär ta sin lilla tid. 

Senare ikväll kommer ett inlägg från hela helgen. 

Kramar! 

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Bröllopsplanering

Snart är det bara 5 månader kvar innan vi gifter oss. För mig är valet att ta Fredriks efternamn – Danermark – självklart.

Efter semestern är det dags att ta tag i förberedelserna igen. Min klänning har jag redan köpt, en enklare modell från Ida Sjöstedt. Vi har ännu inte beställt vigselringen men vi vet hur den ska se ut. Min förlovningsring var rätt maffig så vi har bestämt oss för en alliansring som passar till. 

I veckan kommer min mamma ner till Stockholm och då ska vi leta skor och väska till den stora dagen. Någon som har tips på fina bröllopsskor? 

Själva vigseln blir en enkel tillställning i stadshuset med enbart ett par särskilt utvalda vittnen. Direkt efter vi gift oss tar vi med oss närmsta familjen för att fira på Maldiverna.

Kramar! 

Kommentera (2)

Kommentera

Se fler...
Annons

Påväg mot midsommar

Nu är vi äntligen på väg till Västkusten ett par dagar. Ska bli så skönt att bara vara. Hela släkten Danermark kommer att vara på plats så det blir fullt ös. 

I eftermiddags slängde vi oss i bilen för att köra ner till Tjörnkalv. 


Förhoppningsvis så blir det härligt brygg-  sjöbodshäng på det här bryggan. 

Men om vädret är dåligt så sitter vi inne och myser i huset istället. Ingen nöd på oss. Visst ser det mysigt ut? 


Stor kram! 

Kommentera (0)

Kommentera