ceciliaehrling

Cecilia Ehrling

Annons

Vem älskar inte cashmere?

I samarbete med Davida fick jag prova deras cashmerekläder. Vem älskar inte cashmere? Känns lyxigt och passar vid alla tillfällen, både till fest och till vardags. Här kombinerar jag ihop min gröna tröja med ett par skinnbrallor. Gå gärna in och kika på deras hemsida. Älskar verkligen min tröja och tror att jag snart ska klicka hem något mer fint. 

Kramar! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Bomans Hotell!

Hej på er!

I fredags var det gig med min gamla danspartner Steffo Törnqvist på Bomans hotell i Trosa. Ca 70 pers hade kommit till hotellet för att dansa och äta med oss. Tre danser fick de lära sig och emellan danserna åt vi en fantastisk skaldjursbuffén. Både Freddan och Steffos fru Carro följde med som sällskap. Alla rum på hotellet var olika och vi fick bo över i ett djuriskt rum. Dagen efter unnade vi oss massor av godsaker från frukostbuffén. Har ni inte varit på Bomans innan måste ni ta med er käresta dit.

Ha en fortsatt fin måndag!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Weekly Plans!

Godmorgon på er! Hoppas ni är laddad för en härlig vecka. Denna vecka är lite lugnare på jobbfronten men jag ska ta tag i lite saker inför flytten. Måndag, jag är ledig. Har planerat in att jag ska fixa mina naglar och gå på ansiktsbehandling. På kvällen är Fredrik ute med en kompis och äter därför ska jag passa på att ha egentid hemma framför tv och bara vara.

Tisdag, jobb på GIH fram till lunch. På eftermiddagen måste jag fakturera och rensa kvitton.

Onsdag, jobb igen på GIH fram till lunch. Möte på banken och tid hos optikern. Mina ögon är varit lite irriterande och jag måste kolla upp dem att allt är okej.

Torsdag, massa lektioner på GIH. Därefter blir det snabba puckar till Casinot för show.

Fredag, åker tidigt till Sundsvall för att jobba tillsammans med ett gäng från Let’ s Dance. Vi ska mannekänga på modevisning och visa upp kläder från olika butiker.

Lördag, två modevisningar sen reser vi hem till Stockholm på kvällen.

Söndag, undervisar tre dansklasser på Mälarsalen.

Trodde veckan skulle vara lugn men nu efteråt ser jag att det var rätt mycket inplanerat att göra trots allt.

Kram på er!

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Bröllopsform – Vecka 9

Höst – Mörkt, kallt och allmänt ruskigt. Måste erkänna att jag saknar klimatet i Australien.10628325_10155523480045582_7139772043886396298_n


Tuffa veckor
Det har varit ett par tuffa veckor nu på slutet då motivationen varit som bortblåst. Men, nu är det bara upploppet kvar vilket gör att vi äntligen börjar få tillbaka boosten och peppet. Det kan också bero på att Cissi äntligen är hemma igen efter 4-5 veckor på resande fot. Det är alltid lättare när man är två. Så, nu ska vi kötta på ordentligt under de sista veckorna. Jag körde faktiskt ett extrapass här om morgonen där jag blåste på ordentligt med konditionen så jag fick svettas ordentligt. Har saknat löpningen en del då det är väldigt lite av den typen av träning i våra program. Var riktigt skönt. 🙂 svettig
Fuskat med träningen
Cissi har under senaste tiden, när hon jobbat så mycket och varit på resande fot, inte tränat särskilt mycket så hon… Ja, vi kan väl säga som så att om hon ska nå sitt mål (rutor på magen) så måste hon lägga i en högre växel och trycka gasen i botten. Det är givetvis jättestor skillnad jämfört med när vi startade men sista veckorna hon snarare tagit ett par kliv bakåt istället för framåt. Eftersom att hon varit bortrest när det varit vägning och mätning så har vi inga aktuella mått att jämföra med. Men, på söndag är det dags igen så då kommer det bli spännande att se hur hon ligger till.


Stoppa viktraset

Som jag nämnt tidigare har Robin skruvat lite på min kost för att försöka stoppa mitt viktras. Visst så ville jag gå ner i vikt men nån måtta får det vara. Jag vill ju inte försvinna helt. Så, hur har det gått med att stoppa raset? Jo, hyggligt bra men inte riktigt som jag hade hoppats.. Jag har under veckan tappat lite till och i söndags var jag nere på rekordlåga 73,5 kg (startade på 84,1). Har inte vägt så lite på ca 20 år. Hoppas det är stopp nu och att jag lyckas vända trenden och faktiskt gå upp lite istället.IMG_9356

Det är visserligen inga problem att gå upp i vikt. Det är bara att sluta träna och börja äta skräpmat men det är givetvis inte den typen viktuppgång jag är ute efter. Jag vill inte öka fettmängden, jag vill öka muskelmassa. Så, det ska bli spännande att se om jag/vi lyckas med så lite tid kvar.


Mina resultat så här långt:

Vikt: – 10,6 kg
Midjemått: -16,5 cm

Nästa vecka så kommer som sagt Cissi ha varit med vid vägning och mätning så då kommer även hennes resultat vara med.

 

Nu ska vi hoppa in i bilen för att åka till Bomans i Trosa där Cissi ska jobba tillsammans med sin vapendragare Steffo.img_2037.jpg

Jag och Steffos fru Carro hänger på men vi ska bara njuta av underhållningen och den goda maten. Har hört ryktas om kopiösa mängder skaldjur och det får jag äta hur mycket jag vill av så det passar mig perfekt. 🙂

Trevlig helg på er allihopa!

//Freddan

 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera

Loppipåsen!

Innan jag åkte till Mallorca fick jag hem en härlig påse från Loppi med olika produkter att testa. I påsen fanns en blandad  kompott av saker, alltifrån tvättmedel till tacosskal. Ska bli spännande att prova detta. 

Senare under dagen kommer Freddan komma med ett inlägg om våran träning och kost, missa inte det. 

Kram på er! 

Annons
Kommentera (0)

Kommentera