ceciliaehrling

Cecilia Ehrling

Annons

Genrep

Ligger nu på mitt rum och är helt slut efter alla intryck. Idag hade vi det lilla genrepet på föreställningen Att flyga högt. IMG_1364IMG_1366IMG_1363För mig var det lite förvirrat då jag slängdes in i föreställningen medans de andra har haft denna process igång i två år. I föreställningen spelar jag en mamma och dansar, sjunger och har en del repliker. Imorgon är vi ett till rep på förmiddagen innan det är dags för premiär, då kommer allt att sitta som en smäck.

Senare på dagen hade jag även en lite workshop med 100 barn och ungdomar då vi dansade disco och bollywood.

Nu ska jag passa på och vila lite och läsa någon spännande bok när jag är lite egentid.

 

Stor kram!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Att flyga högt

Snart är det dags att hoppa in i taxin som kommer ta mig till Arlanda för att flyga mig till Sölvesborg. Jag har en mycket speciell och nära relation med en särskola i Sölvesborg. Under flera års tid har jag åkt dit och dansat och sjungit tillsammans med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. De har under längre tid haft som mål att sätta upp en större föreställning och den har gången ska det  äntligen bli av. Föreställningen heter Att Flyga Högt och jag ska inte bara hjälpa dem med dansen, jag ska även vara med i showen där jag kommer spela en mamma.

Pedagogerna gör ett fantastiskt jobb och de lägger ner sin själ i det. Kärleken och stämningen bland både barn och pedagoger är obeskrivlig. Ska bli så himla kul.

Här är en bild från sist jag var där nere. Då var även Yvo som vann Let’s Dance tillsammans med Elisa i fredags med.. 10314011_10152391749841327_4629131059826153110_n

Kramar Cissi

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Min födelsedag

Idag fyller jag år, hela 32, men eftersom jag reser bort på jobb idag så blir det inte mycket till firande. Freddan studsade visserligen upp och lagade mig en smarrig frukost men annars blir det till att fixa och dona innan det bär av. Kommer vara på vift i ca 1,5 vecka. Jag blev dock firad alldeles lagom mycket igår.

Lite trött efter fredagens fest gick vi upp ganska tidigt och begav oss iväg till, för mig, okänd destination. Det visade sig att Freddan och Steffo hade pratat ihop sig om att överraska mig och vi hamnade hemma hos Steffo i hans sommarbostad. Där bjöds det på mysig frukost i solen på deras altan. Sen var det dags för en golflektion med Steffo. Den här gången var det ombytta roller, nu var det hans tur att lära mig. IMG_1356IMG_6968Jag har precis börjat spela golf och är i ärlighetens namn skitdålig men efter par tips som bland annat innehöll ord och uttryck som ”swosh”, ”Men vad fan då!” och ”Tänk vals, 1-2-3” började det äntligen lossna. Efter ett ”några hinkar på rangen” (jag börjar lära mig tugget i alla fall) var det dags för puttning. Jag började med att sänka en putt på ca 5 meter på första försöket. Freddans och Steffos min var obetalbar. 🙂IMG_6972

Passande till detta hade Freddan även köpt mig ett helt gäng privatlektioner så framåt sensommaren räknar jag med att jag spelar på LPGA. Haha!

Utöver det fick jag även en resa till ett av Freddans familjs hus i södra Italien. Har bara sett det på bild ännu men det ser helt magiskt ut så det ser jag verkligen fram emot.

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Grattis Elisa!

I fredags var det som ni säkert vet final i Let´s Dance. Både Elisa och Bianca var är fantastiskt duktiga och värdiga vinnare. Det har väl egentligen varit en tävling mellan dem sen program ett. De har varit helt outstanding hela säsongen.IMG_1357-2

Inför finalen kom Elisa fram till mig… ”Cissi, du som vunnit flera gånger, hur känns det?” Elisa, nu vet du det. Vist känns det helt fantastiskt?! STORT GRATTIS!!

Efter sändningen var det dags för en hejdundrandes efterfest på Grand Hotel. IMG_1289FullSizeRender-18En rolig grej på festen var när jag och Elisa skulle posera framför kamerorna tillsammans. Vi plockade fram våra gladaste smiles och stod där i en och samma pose…tills vi förstod att det var rörliga bilder. Ha-ha! Måste ha sett sjukt kul ut för de som tittade. 🙂

Eftersom att jag känner Elisa sen flera år tillbaka känns det extra kul att det var just hon som vann. Än en gång, stort grattis Elisa!

Kommentera (0)

Kommentera

Annons

Finalvecka

Den här veckan är det final vilket betyder två öppningsnummer att träna in samt ett medley som jag ska dansa med Johan. Nytt för i år är att finalisterna är med och dansar i ett av dem.så Imorse var det full fart på repetitionen. Kommer att bli en succé.IMG_1245 IMG_1250

Vem som kommer att vinna är svårt att säga. Både Bianca och Elisa är jätteduktiga enligt mig. Måste erkänna att det känns nästan lite konstigt att inte vara med till slutet. Har ju varit bortskämd med framgångarna genom åren men samtidigt är det såklart kul och bra för programmet att några nya ansikten är med och slåss om skorna.

Här är en bild med mig och Ingemar från förra årets i finalen som minst sagt gick galant. 🙂FullSizeRender-17

Kramar!

 

Kommentera (0)

Kommentera