Det ljuva 40+ livet

Hänt i veckan

v16_4Ännu en vecka har lagts åt handlingarna nämligen vecka 16. Det var som vanligt fullt med aktiviteter som här förevigas i ord och bild.
Lillasyster har börjat att skriva dagbok och dokumenterar allt hon gör.

Både måndag och tisdag stod danslektioner på schemat inför den stundande uppvisnigen på Siggesta gård.

v16I lördags var det premiär för friidrottsträning utomhus. Det var helt ljuvligt väder. Efteråt tog jag och Lillasyster oss in till stan för att fira körsbärsblommans dag. Först höll vi oss framme för lite gratis glass från Glassbyrån. De hade slagit upp en temporär glassoas på Slussentorget och delade ut 14 000 glassar av nyheterna från GB.

v16_3Det var fler än vi som ville fira körsbärsblomman i Kungsträdgården. Det var mängder med olika Japanska aktiviteter, framträdanden, Geishor och tjejer utklädda till dockor.

v16_2På fredagen spelade Storasyster första matchen i St. Erikscupen och förlorade med den äran (lite orättvist alltså). Lillasyster var på ett rysligt spökkalas.

v16_1Själv var jag på fest i Nacka Strand under torsdagskvällen och så tränade jag såklart; Bootylicious, 30-20-10, 21 minutes och ABSolution. De två sistanämnda passen i vardagsrummet via SATS on-demand.
Veckan avslutades med att jag fick en dunderförkylning och Lillasyster spelade fotbollsmatch med stor framgång.

Saker att se fram emot: Höstlovsresa bokad!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.