Det ljuva 40+ livet

8 enkla pysseltips som piffar upp barnrummet

Det har blivit en del pyssel genom mina bloggår. Här har jag samlat några enkla pysseltips som blir fina blickfång i barnrummet och som inte tar särskilt lång tid att slänga ihop.

vimplar_mini021. Små vimplar blir en fin dekoration på bokhyllekanten. Allt som behövs är lite styvare papper, washitejp, sytråd och sax.

barnmatsburk i ny skrud2. Återanvänd barnmatsburkarna och förvara småsaker i dem. Använd gamla plastfigurer att dekorera locket med. Limma fast med limpistol och spraymåla. Låt torka innan locket skruvas på.

Pompom bollar3. Pompombollar i olika storlekar blir fina blickfång. Har du bara silkespapper, snöre och sax så ordnar du dem i ett kick. En närmare beskrivning finns här.

Yougurthink omklädd4. Vi äter mycket Turkisk yoghurt hemma och det är synd att slänga de praktiska hinkarna när yoghurten är slut. Klä in dem i ett fint papper och använd som förvaring.

DIY Fjärilstavla5. Fjärilar som flyger i små IKEAramar målade i vitt. Mall och beskrivning finns här.

pyssel_face666. Byt ut en tråkig lampskärm till en av papper dekorerad med bollfrans.

Fågelholk av papper7. Låt en fågel flytta in i barnrummet. Den här holken är gjord av en tom pastakartong inklädd i fint papper och dekorerad med band.

boxes8. Klä in en skokartong eller annan kartong med lock i ett vackert papper och du har fina och enhetliga förvaringslådor.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mio

    Hej!
    Åh vilken fin liten fågelholk! Sån blir det till helgen 🙂
    Jag älskar också pyssel å hemmafix!
    Ha en fin kväll!
    //mio