Det ljuva 40+ livet

Loppi Blogbag höststart 2014

Nu har vi nöjet att testa produktnyheter i Loppiblogbag Höststart.

loppi blogbag hoststartInnehållet denna gång består av:

Paneng Red Curry Spice Mix Kryddmix från Santa Maria – en klassisk thailändsk kycklingrätt med smak av röd curry, chili och kaffirblad. Tillsätt endast kokosmjölk och kycklingfilé.

Organic Coconut Milk – ekologisk kokosmjölk från Santa Maria. Kokosmjölk är gjord av pressat kokosfruktkött. Används med fördel i asiatiska grytor och soppor.
Ser fram emot thailändsk afton så småningom.

Det animerade äventyret Rio 2. Ladda DVD-spelaren inför höst och skolstart med ett djungelparty det svänger om! De färgglada karaktärerna från första filmen tillbaka, och de har med sig en hel flock nya bekantskaper i detta högtflygande äventyr för hela familjen. Rio 2 är 1h och 37 min och rekommenderas från 7 år. Den innehåller både textad originalversion och svenskdubbad version, båda med många välkända röster, bland annat Jesse Eisenberg, Anne Hathaway och Bruno Mars, och i den svenska Pernilla Wahlgren, Ola Forssmed, Josephine Bornebusch, Fredde Granberg och Dogge Doggelito.
Filmen fick toppbetyg och många hjärtliga skratt från barnen.

Fiskpinnar från Findus. Dessa har vi inte provat ännu.

Nyhet från Softlan! Paradise sensations ger din tvätt en känsla av paradislyx! Vi provade tropical passion, som luktar ganska starkt av fruktiga blommor.

LOPPI har tagit fram en LOPPIpåse i tyg med fin illustration av Kitty Jutbring. Påsen kostar 100 kronor och för varje såld påse går 50 kronor oavkortat till Childhood. Stöd Childhoods viktiga arbete för allas rätt till barndom genom att köpa väskan här. Påsen är tillverkad av återvunnet material.

LOPPI släpper andra numret av LOPPImagasin. I detta nummer listar vi bästa tipsen inför förskolestarten, vi lagar godaste mellisen och så förvandlar vi en trist klädkammare till ett lekfullt barnrum. Och så berättar Alcazar-stjärnan Lina Hedlund om den tuffa tiden efter missfallet och hur hon får ihop artistkarriären med livet som småbarnsmamma. Finns att köpa här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.