Blogg Loppi

Vackra men ledsna rosor

I fredags övertygade Storasyster mig om att köpa en bunt rosor.
- Snääälllla mamma, de är ju så vackra.Det var de ju också, men redan efter en dag började de att slokna trots att jag hade följt instruktionerna noggrant: växtnäring, en liter vatten och ny snittyta. Nu är det så lyckligt att just det märket vi hade köpt har fem dagars garanti om man använder bifogad näring. Problemet är bara att jag inte har kvar kvittot, men jag har chansat att skriva till dem i hopp om att garantin ändå gäller. Jag återkommer i frågan…Rosorna efter fyra dagar.

 
Kategori Odling | 5 kommentarer

5 kommentarer till “Vackra men ledsna rosor

 1. Camilla Camilla skriver:

  Håller tummarna!

 2. smultris skriver:

  jag har också svårt att hålla blommor vid liv, jag fick en liten planterad ros av min man på alla hjärtans dag, den var stendöd dagen efter… snacka om att jag kände mig eländig och taskig mot min man ;)

  jag gillar verkligen den nedersta bilden, snyggt skärpedjup och en härlig blå ton (som jag är svag för) :=)

  • 40plus 40plus skriver:

   Planterade rosor är hopplösa, där har jag gett upp för länge sedan :) .
   Du tar väldigt snygga bilder – din blogg är klart inspirerande.

 3. [...] veckan fick jag efter en veckas väntan ersättning för de vissna rosorna som jag berättade om här. Jag fick svar på min e-post redan följande dag. De beklagade verkligen att jag hade fått en [...]

Tack för din kommentar. Ris eller ros, allt är välkommet.

Network-wide options by YD - Freelance Wordpress Developer