Villa Sjöliden

Skrattanfall, magont och HELT SLUT!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Oj vilken skum dag gårdagen bjöd på. På jobbet hände det så tokiga saker att min mage rent ut sagt värkte när jag kom hem. Anledningen? Jo, ni vet när man får ett sådant där skrattanfall och inte kan sluta, utan tillslut måste lämna rummet och bryta situationen för att få det att går över. Detta hände mig idag pga en sådan dum grej (som jag själv orsakade, och som är så dum att jag inte vet om jag vågar berätta här), bara det att skrattanfallet inte gick att få hejd på. Jag kunde INTE sluta skratta, och tillslut, när dagen närmade sitt slut var jag som en urvriden trasa, HELT SLUT i både magmuskler och mentalt!

Jag som hade planerat och åka och fixa kattmat, och dona hemma tills våran nya lilla krabat flyttar hem på fredag, fick istället åka raka vägen hem och vila. Som tur är har jag världens bästa kompis och kollega som hjälpte mig med kattmatsköpet, så jag kunde åka hem och vila upp mig <3

Ja, tänk så det kan bli ibland!

Kommer ni ihåg bilden som jag lade upp för någon vecka sedan, med mina tre piedestaler ute i rabatten. Fick då en massa frågor om dom, och vart man kunde hitta sådana eller liknande.

Spana då in dessa (bra pris också)! VILL HA, och minst lika perfekta utomhus som inomhus!

Önskar er en underbar dag<3 

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.