Villa Sjöliden – Mammaliv i huset vid sjön med extra allt!

Villa Sjöliden

Min dag idag!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Idag vaknade jag upp mitt i en intensiv dröm av skönsång här hemma från mina små skatter. Ja, idag är det min dag och jag blir hela 32 år vilket bara det är värt att fira med tanke på att jag för någon vecka sedan var bombsäker på att jag skulle fylla 33! Fick ta hjälp av mina kollegor att ta reda på vad jag faktiskt skulle fylla… haha! Hur snurrig kan man vara? Eller är det bara så att det här med ålder inte är lika viktigt längre;)

Blev i alla fall uppvaktad nere i tv- soffan med amerikanska pannkakor och paketöppning medan barnen höll på att spricka av iver vad som faktiskt låg i paketen;)

Tråkigt nog är inte alls vädret med oss idag, vilket är lite av ett kors i taket med tanke på att det i stort sätt alltid är bra väder på min födelsedag.

Men igår sken i alla fall solen från en blå himmel när vi vaknade här hemma. Eller ja… Snickaren och barnen var redan vakna och ute vid poolen. Själv fick jag lite sovmorgon och fick stappla upp, slänga på mig bikinin och gå ut och käka frukost medan resten av gänget badade.

Men det dröjde inte lång stund innan molnen tornade upp sig och fick solen att gå i moln. Därför fick dagen fortsätta med en massa trädgårdspyssel.

Mina övervintrade Mårbackapelargoner fick flytta ut igår när inte solen ska vara framme på ett par dagar. På så vis får som vänja sig vid utomhusluften och slippa att få solbrända blad.

Nu hoppas jag att våra glas till staketet anländer snart så att alla plantor även får stå i skydd av vinden.

Idag får vi se vad dagen bjuder på:)

Dagens tips blir idag dessa som är så galet sköna och användbara!

Och sedan har ni som medlem 20% på hela denna kategori!

Önskar er en fin lördag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.