Villa Sjöliden

Ett dygn för oss själva.

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Måndag morgon igen, och just nu ligger jag och kurar under det varma täcket i en renbäddad säng. Finns det något bättre!?

Utanför fönstret smattrar regnet, vilket gör det extra tungt att behöva kliva upp. Ligger därför kvar lite extra och tänker tillbaks på den gångna helgen, och ett leende smyger sig fram på mina läppar.

I lördags förmiddag kom nämligen barnens morfar och Milla och hämtade upp barnen för att åka en dagstur till Karlskoga och hälsa på moster Stinis som numera bor och pluggar där.

Jag och Snickaren skulle få ett helt dygn för oss själva (vilket INTE händer ofta). Vi började dagen med att greja utomhus i det fina vädret.

Snickaren klippte tuja häcken, och jag grejade lite i köksträdgården. Plockade in massa björnbär och kikade om vindruvorna var skördeklara, Men det var dom inte riktigt än.

Sedan åkte jag iväg till våran lokala handelsträdgård och köpte lunch där ”Krogen som inte finns” stod och serverade lunch i deras foodtruck. Deras magiskt goda skomakarlåda skojar man inte bort!

Tog med mig maten, åkte hem till Snickaren och så satte vi oss i solen och njöt av den goda maten.

På kvällen svidade vi om till finkläder och begav oss in till Örebro för att besöka restaurang Black Stone som har ett roligt koncept där du får steka din egen mat på en glödhet lavasten.

Vi började med en god carpaccio, sedan seefood mixt grill, och slutligen deras berömda melting chocolate bomb.

Och alltså, TONFISKEN… Så galet god! Och efterrätten var både jag och Snickaren enade om var bland det godaste i efterrättsväg vi ätit.

Söndagen spenderade jag hemma och passade på att storstäda huset. Snickaren åkte och hämtade barnen och drog vidare mot Östansjö för att umgås med barnens farmor och farfar och kika på fotboll.

Så skönt att få städa i lugn och ro… det känns liksom som att man blir så väldigt mycket mer effektiv då.

Så himla skönt att starta veckan med ett skinande rent hus!

I helgen gjorde jag en investering till familjen inför den kommande vintern, Beställde hem varsina likande dessa till mig och Snickaren. Och dessa till Alicia och dessa till Milian.

Så nu är vi kittade och redo!

Nej nu kickar vi igång denna vecka! 

Önskar er en fin måndag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.