Villa Sjöliden – Mammaliv i huset vid sjön med extra allt!
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

internetstrul och en klädd gran!

innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3

Det här med vårat INTERNET här ute på landsbygden gör mig en aning frustrerad… Det har nämligen fått för sig att strula nu i ett par dagar, där av uteblivna blogginlägg! Men nu hoppas jag vi slipper mer strul och att det ska gå smärtfritt igen.

Alltså gårdagen gick verkligen i ett från tidig morgon, till sen kväll!

Dagen började med en storstädning, vilket gick ganska fort idag! Sånt gillar vi… anledningen? Jo jag hade en Snickare hemma som naturligtvis drog sitt strå till stacken;)

Anledningen till att jag ville ja det städat (ja förutom att jag alltid vill ha det på helgen) var att vi skulle ta in och klä granen. TJOOOHO! Och då mina vänner, ja då måste det bara vara tipptopp här hemma så att julkänslan infinner sig ordentligt;)

Min fina blus hittar ni här och örhängen här med tillhörande halsband här (perfekt julklappstips). Flisans söra tröja är härifrån.

Barnen (och jag) var så klart ÖVERTAGGADE på att Snickaren skulle bära in granen. Detta (om ni läst min blogg ett tag) är alltid en risk… Snickare kontra gran brukar liksom INTE sluta bra… eller jo… det blir bra tillslut, bara det att det är en krokig väg dit;)

Men i år.. ja det gick helt smärtfritt, och världens finaste gran kom på plats på mindre än 10 min!

Barnen högg genast tag i dom “okrossbara” julgransdekorationerna medans moi hade fullt sjå med de lite mer sköra varianterna;) Men detta gick även det smärtfritt, vilket innebar att vi klarade oss utan glassplitter detta år! Snickaren var på oerhört bra humör (till skillnad från de andra åren vi klär granen) och fixade julmusik som skrålade genom högtalarna.

och resultatet… ja, det blev utomordentligt vackert…

Önskar er en fin dag bästa ni<3

Här ska familjen bege sig hem till barnens mormor för ett dopp i spabadet!

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons