Villa Sjöliden – Mammaliv i huset vid sjön med extra allt!
villasjoliden

Villa Sjöliden

Annons

Mysig lunch!

Innehåller annonslänkar

 

God eftermiddag kära ni:)

ojoj vilken energi jag har just nu! Visst är det otroligt hur vissa människor verkligen ger en så mycket bra energi. Jag har alltid levt i den filosofin att man ska omge sig med människor som ger en bra energi och inte tar din energi. Min allra bästa kompis hon ger mig alltid sådan fin energi efter att vi setts. Så det kändes skönt att få fylla på enegikontot lite igen;) Vi bor som sagt en bit ifrån varandra, närmare bestämt två timmar så vissa perioder träffas vi oftare än andra.

Jag älskar att passa på att duka lite extra fint när man har gäster på besök. Det gjorde jag även idag:) Tänk vad lite färska blommor från trädgården kan göra under med en dukning. Eller färska blommor över lag, vare sig det är snittblommor eller blommor från trädgården tycker jag alltid ger en lite lyxigare känsla i ett hem. varför inte passa på att då njuta då trädgården står i full blom både inne och ute;)

Assiett här, skål här, tygservetter här, liknande servettringar här, liknande underlägg här, glas här, bestick här.

Jag plockade alltså in några maffiga blomklasar vidjehortensia (annabelle) och satte i en maffig vas på bordet i vårat glasrum. Sedan fick naturligtvis några fina luktärtor ta plats i lite mindre vaser på bordet och dessa underbar blommor sprider en sådan FANTASTIST doft så man blir helt lycklig inombords. Sedan att dom gifte sig väldigt bra med mitt porslin var bara ett plus i kanten;)

Vad blev det då för lunch… jo…. om inte TOMATSOPPA haha! Känns som jag inte tjatar om annat;) Men jag säger ju att vi drunknar i tomater här hemma;) Fast det passade ju väldigt bra att göra den eftersom min älskade vän är vegetarian.

Innan hon begav sig hemåt gick vi ut i köksträdgården och blockade en STOR påse sallad av blandad kompott (vi drunknar i sallad också) och även en påse tomater.

Hoppas ni får en underbar eftermiddag kväll bästa ni<3

Kram Nathalie

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons