Villa Sjöliden

Att göra det man älskar allra mest!

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

Vet ni vad… igår efter jobbet fick jag göra det som jag älskar allra mest! Jag gick i stort sätt raka vägen ut i trädgården och tog en vattningsrunda. Därefter gick jag vidare till mina odlingar för att titta så att allt såg bra ut, och passade på att gräva upp några hallonskott som vuxit upp utanför hallonlandet och planterade ner dom där dom ska växa.

Som ni ser växer salladen och löken i en rasande fart just nu. Och gräsklippet som jag fick av mina snälla grannar ligger fint mellan alla rader.

Vitlökarna som planterades sent i höstas gror som bara den, och i år har jag satt tre olika sorters vitlökar.

Några sparrisar har även börjat titta upp i sparrislandet. I helgen som var passade jag även på att plantera några nya sparrisplantor. Dock måste jag hålla koll på vilka plantor som är nyplanterade, eftersom dom INTE får skördas på ett par år.

Att gå och runt och påta bland mina odlingar får mig verkligen att må som bäst. Det är en oerhört härlig känsla att se alla primörer och bärplantor som man gett så mycket kärlek och omsorg ge avkastning. Ren och skär LYCKA som liksom får tid och rum att försvinna.

Något annat som är ren och skör LYCKA är att våran nya familjemedlem flyttar hem till oss på fredag eftermiddag… Himmel vad jag längtar, Imorgon är det därför dags att börja ”boa”;) Städa, och ställa i ordning allt. Hoppas verkligen lilla kissen kommer trivas här på Sjöliden.

Men nog talat om detta, för idag tänkte jag rekommendera er att spana in dessa och dessa snyggingar! Perfekt att både ha till vardags och till festligare tillställningar.

Och här inne har ni just nu 20% rabatt på denna kategori!

Är själv galet sugen på denna fining!

Nepp, nu är det dags att bege sig mot jobbet! 

Önskar er en riktigt fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.