Villa Sjöliden

Dagen är här!

Innehåller annonslänkar

God morgon bästa ni<3 

Idag vaknar jag upp och känner ren och skär lycka! Solen har kämpat sig upp och fiskmåsarna skriar vilt utanför fönstret i sovrummet. Sjön ligger blank och ser sådär mystiskt vacker ut.

Idag är det en stor dag här på Villa Sjöliden. Idag blir vi fem i familjen!

Igår efter jobbet förbereddes allt… så att vår lilla nytillskott ska känna sig så trygg som möjligt hos oss. Kattlådan står på plats, matskålen är uppfylld, klösbrädorna hopmonterade och kattbäddarna utlagda.

Tänk om alla morgnar skulle kännas så här lätta, vilket snabbt får mig att tänka på vad viktigt det är att ha saker och ting att längta efter. Livet känns då lite lättare. Det behöver inte vara stora saker, utan bara saker att se fram emot. Det senaste året tror jag dom flesta av oss har haft det ganska skralt på saker att se fram emot, vilket det snart (förhoppningsvis) blir ändring på i takt med att vaccinationerna går framåt.

Annars ser helgen ut att bli ganska lugn för våran del. Vi ska mest fokusera på att få våran lilla krabat hemmastadd. Men kanske kan det bli en liten sväng till Bruket Inredning i Kumla och till blomsterlandet om lusten faller på. Det ska ju ändå regna både lördag och söndag som det ser ut just nu.

Och hörrni, idag vill jag visa er denna vackra skapelse och dessa nyheter som är så galet fina att jag tror jag måste beställa hem några! Älskar detta!

Nej nu är det dags att ta tag i denna dag;) 

Önskar er en riktigt fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.