Villa Sjöliden

Med en värkande kropp…

Innehåller annonslänkar

God morgon fina ni<3 

Vaknar huttrandes, med en värkande kropp och påpälsad med flera lager kläder under täcket. Regnet som piskat mot fönsterrutorna och febern har hållit mig vaken större delen av natten, HUA! Halsen värker och jag tycker lite smått synd om mig själv… JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK! Även Milian är krasslig med samma baciller, vilket betyder att jag får sällskap hemma under dagen idag… vilket ändå är rätt mysigt, trots att jag måste jobba.

Och idag är det redan fredag… igen!? Vart tar veckorna vägen? Man hinner knappt blinka innan det är dags att påbörja en ny vecka. Både skönt och skrämmande att det går så fort…

Helgen som är fylld med massvis av planer känns helt plötsligt rätt osäker, kalas, hockeyträning och diverse annat kanske helt enkelt måste ställas in om vi inte är pigga imorgon… Men nu ser vi till att ta en dag i taget.

liknande bricka, liknande byst, Ljusstakar

Trots nattens oväder har vädret slagit om och visar sig nu från sin allra finaste sida. Härligt! Här kan jag sitta och jobba och kurera mig idag samtidigt som jag får lite ljusterapi på köpet.

Och idag kommer jag tipsa er om att ni just nu har 25% rabatt på en massa fint här inne!

Önskar er en fin fredag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.