Villa Sjöliden

Undra vad du kommer bjussa på idag?

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3 

När alarmet skrålade ut sin melodi i morse kände jag inte alls för att stiga upp ur den varma och sköna sängen. Huvudet skriker efter mer sömn samtidigt som kroppen känns extra tung. Varför är man alltid extra trött denna årstid? Det är ju nu man borde bli piggare i och med att ljuset stannar kvar längre och längre för varje dag som går…. tankarna hopar sig när dessa frågor gnager i mig, och helt plötsligt är jag klarvaken. Trött, men ändå vaken.

Försiktigt tassar jag upp i hopp om att inte väcka dom andra som fortfarande susar tungt i sina sängar. Katten möter mig halvvägs in till badrummet, överlycklig att äntligen få bli utsläppt i den krispiga morgonluften. Själv huttrar jag till och snörar åt den fluffiga morgonrocken extra hårt, glad över att inte vara katt kyliga dagar som denna.

Välkommen tisdag… undra vad du kommer bjussa på idag?

Helgen som gått swishade förbi i en rasande fart… ja lite som alla helger gör. Allt från kalas till mello-mys och hockeypoolspel. Men hörrni… lördagens mello kan jag väl inte vara ensam om att tycka var bedrövlig? Inte för att jag är något jätte fan av mello sedan innan, men detta tog nog priset… Vad tyckte ni?

Något som ändå var fantastiskt härligt var ju vädret i lördags och även idag… Och trots att det bara är februari så skvallrar den värmande solen om vad som komma skall och man längtar lite extra. Tänk när snödroppar och krokusar tittar upp genom den karga marken. Wow så härligt!

Idag har jag återigen plockat fram några vårfräscha nyheter

Tröja, Sweetshirt, t-shirt

och tillsammans med denna eller dessa… wow!

Nej, dags att ta tag i dagen och fara mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin tisdag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.