Villa Sjöliden

Våran Alla hjärtans pojk!

innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Onsdag morgon… och jag ligger och drar mig lite extra i sängen och lyssnar på Alicias tunga andetag bredvid mig. Idag ska jag äntligen tillbaks till jobbet efter nästan en veckas hemmajobb pga sjukdom. Japp… jag och Milian har legat däckade i vad vi antar var influensan. Nu har vi piggnat till, förutom stackars Snickaren som insjuknade i förrgår.

Jag tassar tillslut försiktigt upp ur den varma sängen och ryser till när kylan från klinkergolvet i hallen nuddar mina varma fötter. Jag går in i köket och gör iordning min frukost och sätter mig en stund framför tv:n och försöker vakna till liv innan det är dags att göra sig iordning.

Det här med att få en stund i lugn och ro innan resten av familjen vaknar är fantastiskt. Idag kommer jag dock bege mig till jobbet innan familjen går upp i och med att Snickaren är hemma och kurerar sig, vilket betyder att dom får sovmorgon.

Igår (trots sjukstuga) så firade vi våran älskade Milian som fyllde 9 år.

Våran alldeles egna Alla hjärtans Pojke <3

I hela nio år har jag varit mamma till denna snälla, kloka och omtänksamma kille… och jag säger som jag brukar… vart tar tiden vägen egentligen!?

Ja, det där med tiden… usch, ibland sköljer det över mig… den där ångestkänslan som uppkommer när man funderar på om man verkligen har njutit och tagit tillvara på tiden ordentligt!? Men lika snabbt slår jag bort tankarna, eftersom jag vet att det inte är någon idé att tänka så… eller hur?

På tal om något helt annat… vilka vackra dagar vi har haft hos oss i helgen och i början av veckan. Riktigt härligt vårväder med strålande sol och klarblå himmel. Det känns som att vi alla behöver det ljuset… Det ger en liksom lite hopp om livet och om vad som komma skall. Allt fint vi har framför oss… som en prunkande vår och värmande sommar. Blir alldeles lycklig av tanken!

Och trots att jag inte kunde/ orkade av vädret utomhus dessa dagar, så fick jag i alla fall njuta av solens strålar som letade sig in i huset.

Idag tänker jag tipsa er om dessa finingar:

Klänning, blus, skjorta

Sedan tycker jag att denna färgglada kreation var väldigt fin.

 

Nej, dags att fara mot dagens jobbpass! 

Önskar er en fin dag<3 

Kram Nathalie

 

 

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.