Villa Sjöliden

Skaldjur och krabbfiske

Innehåller annonslänkar

God morgon kära ni<3

Vill börja med att be om ursäkt för uteblivet inlägg igår kväll. Vi hade en fullspäckad dag och campinglivet tog ut sin rätt igår kväll och det var en lagom trött bloggerska som somnade djupt på kvällen;)

Vad gjorde vi då under gårdagen? ja… det går ju inte att göra så mycket annat än att bada på dagarna känns det som. Inte mig emot;) Visst blir man så harmonisk på något sätt bara av att vara nära havet? Den salta doften som sprider sig när vattnet slår mot klipporna, måsarna som skriar på varandra och ljuset som blir över havet varje gång solen är på väg att gå ner… MAGI!

Efter sol och bad på dagen så försökte vi alla i omgångar att svalka oss med en iskall dusch. Men med den värmen som är nu så hjälpte det i ungefär fem minuter;)

Vi tog sedan med oss lite packning och började promenera längs med vattnet,  genom kohagar,  små smala stigar och sandiga klippor. Sedan hittade vi äntligen platsen där vi satt för fyra år sedan mor solvarma klippor och njöt av färska räkor, makrill och ett gott bubbel. Denna procedur skulle alltså göras om i år, och visst är det ett måste när man är på kusten att leta upp en fin klippa, blicka ut över det glittrande havet och att låta smaklökarna få njuta av fisk och skaldjur.

Här ser ni några av mina inköp gjorda på Wonder inne i Varberg. Tshirt här, tunn blazer från ottodáme, hatt inköptes i Cypern i våras, liknande finns här, liknande byxor här och solisar här.

Barnen hade packar med sig krabbspön i hopp om att få fånga några krabbor bland stenarna i vattenbrynet.

Det slutade med att alla vuxna blev lika intresserade av krabbfisket och vadade runt bland halkiga stenar och dividerade om vart det var störst chans att krabborna låg och lurade;)

Och krabbor, det fick vi…. Här ser ni ungefär en tredjedel av fångsten eftersom Milian lyckades välta hinken en gång där emellan;)

När vi kom hem var vi helt slut av värmen och vi bestämde oss snabbt för att sängen kändes ganska så lockande;)

Idag som är våran sista dag här på campingen blir det sol och bad till att börja med;)

Ha en bra dag och glöm inte att dricka mycket vatten;)

Kram Nathalie

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.