Villa Sjöliden

Det blir en kväll på Ullared;)

Innehåller annonslänkar

Hej fina ni!

Här fortsätter vi att leva campingliv i godan ro:)

Idag har vi mestadels legat på stranden och njutit av det soliga vädret. Till lunch blev det ett besök på Tre toppar, vilket är ett måste om ni besöker Varberg. Dom är kända för sina goda glassar och man blir aldrig besviken;) Vem gillar inte glass liksom!?

Linneskjorta hittar ni här, svarta dressade shorts här, solisar här

 

När vi började känna oss mätta på sol och bad bestämde vi tjejer oss för att göra ett kvällbesök på Ullared. Ni som känner mig vet att jag inte är ett stort ullaredsfan och rent ut sagt får PANIK när det blir för mycket folk på en och samma plats. Var där med min mor när jag var i tonåren fösta gången och efter det sa jag ALDRIG MER!

Men eftersom min svärmor gör sina årliga ullaredsbesök och alltid handlar med så fina saker där i från så tänkte jag för fyra år sedan (när vi var i Varberg och campa) Att jag skulle ge det en chans igen. Men vet ni, det var faktiskt riktigt roligt. Men denna gången hade vi verkligen rätt förutsättningar, en solig varm dag ca. 3h innan stängning vilket resulterade i att det knappt var några människor på varuhuset. Jag gjorde då hela varuhuset på 1h och fick med mig det jag ville. Idag var det dock lite mer folk men inte panikmycket;) Idag bestämde jag mig för att jag verkligen skulle försöka ta mig lite mer tid och gå långsamt vilket jag tyckte mig göra. Jag var klar på 1,5h och var helnöjd med mina inköp idag med;)

Vad tycker ni om Ullared? Har ni varit där?

Hoppas ni får en fin kväll:) 

Kram Nathalie

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.