Villa Sjöliden

Bästa hårprodukterna

innehåller annonslänkar

Hej på er fina ni<3

Hoppas ni har det gott i värmen?

Här har vi legat på stranden hela dagen och börjar nu ladda för vår hemresa imorgon bitti. Borta bra men hemma bäst;) Men jag längtar faktiskt tills nästa gång vi får möjlighet att följa med svärföräldrarna och campa. Så himla mysigt!

Idag tänkte jag tipsa er om dom absolut bästa hårprodukterna om man är blond och vill ha håret lite gråblont.

Jag har i år valt att bli blond trots att jag i grunden är mörk och egentligen vet att jag passar bättre i mörkt. Men herregud, men lever ju bara ju bara en gång och då tycker i alla fall jag att det är värt att förända sig lite emellanåt;)

Jag tycker att det är så himla snyggt, när det är sommar att vara blond mot brunbränt sommarskinn.

Jag har i alla fall hittat världen bästa silverschampo och balsam för att få den där lite snygga silvergråa tonen på håret. Jag har provat en hel del innan och har upplevt att jag inte alls varit nöjd med resultatet innan jag hittade dessa.

Denna hittar ni till 30% här

Balsamet hittar ni till 30% här

Eftersom silverschampo sliter en del på håret så är det perfekt att använda denna produkt i håret för att få det att må bra. Sen att det ger en ännu bättre intensitet av det gråblonda gör ju inte saken minder bra;)

Efter duschen är det alltid bra att använda någon form av olja i håret. Och vet ni, där har jag också provat en hel del olika varianter genom åren och denna är den absolut bästa enligt mig. Nu hittar ni den dessutom på 40% rabatt vilket inte kan bli så mycket bättre;) Sedan kan jag uppleva att vissa andra oljor kan göra en väldigt flottig i håret. Det upplever jag INTE att denna gör. Jag använder även denna när jag är mörk i håret  Och ni ska veta att jag är väldigt kräsen när det kommer till hårprodukter;)

 

Hoppas ni får en riktigt bra kväll och kan njuta av dessa varma sommarkvällar.

Kram Nathalie

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.