Tvillingmorsan

Välkomnar våren

Barnen ( & jag ) är riktigt nöjda med sina nya vårkläder ifrån babyshop.se

Fodrade stövlar, jackor ifrån mini a Ture. Matchtröja, halsduk & mössa från the brand i samarbete med Henke Lundqvist. Hooodieklänning från the brand. 

Hockeykläderna blev en succé. Alfred har sina hänger brevid sängen. 

”Jag är tuff mamma” – första hon sa när hon testade klänningen. 

Är en period i garderoberna nu när dom byter från 92 till 98/104. Så det är mycket som rensas ut. Är kul att handla nytt, men samtidigt alltid lite ledsamt att dom växer så fort. Men visst är våren roligast att handla kläder till? Både till vuxna & barn. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Michaela

    Hej! Jag har följt din blogg och instagram sedan du var gravid och jag tycker du verkar vara en sån fin och bra mamma! Jag har alldeles nyss själv blivit lämnad på det mest fruktansvärda sättet och vi har två små. En på 3 och en på 1år. Hur tar man sig igenom detta? Har du några råd eller tips? Just nu är allt så så mörkt… kram

  2. Sofia

    Söta ?☺️ Kika gärna in hos mig , skriver om livet mellan Sverige o Spanien då vi har hus både här o i Marbella , berättar öppet om min förlossningsskada som missades för att det inte ska drabba andra och om min älskade lilla son Milton . Önskar dig en fin dag ! <3