Tvillingmorsan

Torsdag

Världens sämsta bloggare känner jag mig som? Är nog det också! Helt utan inspo när jag är ensam. Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. 

Är ju inte så roligt då jag jobbar på FM, är hemma & tittar på serier på eftermiddagen. Sen sover som en stock på kvällen.

Jag saknar barnen så otroligt nu & det ska bli så roligt att hämta dom imorgon. Hoppas på en riktigt rolig helg. Haha orkar ni höra att jag fortfarande är sjuk? Det är helt sjukt. Jag hostar hostar & hostar. Det verkar aldrig ge sig. Så idag måste jag köpa hostmedicin. 

Fler i min närhet är också riktigt förkylda med hosta så måste vara något som bara går runt. 

Längtar efter att känna mig helt pigg & kry efter en natts sömn utan hostattacker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therésa

    Det skulle vara intressant läsning om du ville dela med dig av tex målbilder. För dina barn exempelvis? Vad vill du för dem i framtiden… vad ser du i spåkulan? Och för dig själv? Kan tänka mig att tankar hopar sig när det blir ensamvecka. Hur hanterar du det..? Kram på dig 🙂