Tvillingmorsan

Nu & Framtiden

Har fått lite frågor om framtiden. Hur jag vill ha det med mina barn, pojkvän & hur vår situation kommer se ut. 

Allt hur jag trodde min framtid skulle se ut blev ju bortblåst. Jag hade planerat den, och sen försvann det. Jag är så glad för det nu. När jag ser vad jag har runt om mig som började försvinna när jag hade fokuserat så mycket på en person. 

Jag har aldrig varit ensam i mitt liv, inte singel eller bott ensam. Alltid haft någon. Men när jag plötsligt blev helt ensam varannan vecka så blev jag livrädd. Jag kände mig mest ensam i världen. Jag hade alltid kompisar över, ville alltid göra något. 

Jag kunde absolut inte bara sitta hemma. 

Ju mer tiden går så känner jag hur skönt det är att vara ensam. Hur man lär känna sig själv så mycket bättre. Att man hittar tillbaka till sig själv mer också. För jag tappade mycket av det som va bra med mig under några år där. 

Jag har ofta vänner hemma när barnen är borta. Men jag har lärt mig att sova själv & kunna titta på tv själv. Det kanske låter konstigt men jag fick panik av det förut. Men sakta går det bättre, vecka för vecka. 

Måendet just nu pendlar ganska mycket. Vissa perioder är jag så trött. Kan sova hur mycket som helst. Ingen energi alls och humöret svänger.  Det är fullt fart hela tiden känns det som. Veckorna barnen är här men även veckorna utan. Så himla skönt med semester nu.

Jag har märkt att jag dras ner av vissa situationer som jag försöker undvika, och vissa saker måste jag öva mer för att klara av. En enkel sak som att det är mycket folk på Ica kan få mig att bara vilja sova. 

Med framtiden så tar vi det som det kommer. Vi har det fantastiskt i vårt radhus. Jag & barnen har så många runt om som hjälper och har roligt med oss. 

Ni som undrade om jag tänkt på att skaffa någon ny, fler barn osv. 

Jag kanske skulle kunna tänka mig att börja träffa någon. Men jag vill inte & har inte presenterat barnen för någon. Det påverkar dom mer än man tror så det tänker jag inte göra. Och jag känner inget behov att blanda in någon i deras liv.

Fler barn. Just nu, och dom kommande åren? Nej nej.Jag känner att det räcker med mina två & känner absolut inget sug efter fler barn. Men det kanske ändrar sig i framtiden beroende på hur livet ser ut.

Puss & kram 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.