Tvillingmorsan

Att blogga

Fick en kommentar om att jag ska bli mer personlig i mina inlägg. Men jag vet inte hur personlig man ska bli? Vart man ska hålla det för att det inte ska bli drama. 

Jag har ju tappat stinget det senaste året. Med bloggen alltså. Det kom till en gräns där alla ifrågasätter hur man uppfostrar barnen, varför jag gör så, att jag borde vara hemma och göra vettiga saker istället för att vara ute ( dricka) med mina kompisar när barnen är hos pappa. 

Visst. Jag har en blogg som många följer för att veta hur det går för oss. Men det är inte så roligt med alla pekpinnar hela tiden. 

Självklart kan jag bli personligare om ni vill det. Om det slutas med pekpinnar.

Så önska gärna ett inlägg i kommentarerna. Vad vill ni veta? Vad vill ni läsa om? Vad funderar du över. Så lovar jag att bättra mig.  

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Jag vill se bilder på ditt fina hem. Hur köket blev mm. och sen att du skriver lite mer om vardagen. Det är alltid kul att se klädinköp. Kram

  2. En läsare som tittar in ibland

    Alltså, när jag menade att jag ville ha mer personlighet.. Då menar jag lite djup. SJÄLVKLART ska du skriva om det du vill.
    Å nej är inget troll eller tycker dåligt om dig..
    Tycker att du verkar toppen. Å vill du vara ute med dina tjejer varje dag då du inte har barnen så är det ditt val. Heja dig!

    Jag menade att det vore intressant om du berättar om d du varit med om.. Å hur du lyckats gå vidare. Ibland när jag läser inläggen så undrar jag om du mår bra. För jag har ingen somhelst aning.

    MEN självklart ska du bara dela med dig om sånt du vill. Å jag avskyr pekpinnar. Du vet vad som är bäst för dig och dina barn.

    Var bara ett tips å jag tror att många är nyfikna på Vem Du är..

    Kram, kul att du läser kommentarerna

  3. Ellinor

    Vem är Malin? Med barnen men även utan? Vad får dig att skratta? Är ditt liv som du trodde det skulle bli? Stor kram

  4. Louise

    Jag tycker fortfarande om din blogg och jag tycker själv att du är personlig och de gillar jag men självklart ska du få ett liv utanför bloggen.
    De är bara skit snack att du är ute o roar dig när barnen är hos sin pappa. du ska ju med få ha lite trevligt tycker man.

  5. J

    ja måste säga att ja ofta tänker o imponeras av din rakt på o ärlighet om hur de är med barnen. När de är jobbigt verkar du skriva de, du skriver att du behöver hjälpen av familjen runt om med barnen, du skriver när du slitit m hemmet, när du roat dig med vänner osv. Så jag tycker du skriver personligt o fint! Är imponerad av dig att du ensam fixar det så bra med 2 så små barn. kram

  6. Pernilla

    God morgon! Jag tycker att du ska skriva om vad du själv vill. Det är DIN blogg, DITT liv och INGEN ska ha några åsikter om hur du ska leva det. Men tyvärr så finns det personer som anser sig ha en vettig orsak till att skriva elaka kommentarer och bete sig som as. Du som är så pass känd i mamma-världen kommer nog inte undan en och annan idiot tyvärr Hoppas allt är bra med dig

  7. mammalinda

    Fina Malin! Du ska skriva precis det du vill skriva, inget annat! Du är inte alls opersonlig!! Du har en jättefin blogg! Strunt i alla pekpinnar och elakheter (det är svårt jag vet, men man måste). Så klart ska du vara med vänner och ha kul när du inte har barnen!! Ju mer roligheter, desto gladare mamma när barnen är hos dig!
    Många kramar
    http://blogg.loppi.se/mammalinda/

  8. Bodil

    Moralkakor och pekpinnar är så trist! Det hjälper inte att man vet, att det är uttryck för ett väldigt tråkigt sätt att hävda sig och inbillningen att genom att trycka ned andra – kommer man högre upp själv. Dessutom lurar avunden bakom många elakheter. Önskar att det fanns en metod att slippa allt sådant. Men moralkakan och/eller elakheten säger bara något om den som skriver den – ingenting om dig! Försök att komma ihåg det och skriv det du vill dela med oss andra.

  9. Susanna

    Åh Malin, du skriver om precis vad du vill. Men jag skulle så klart vilja läsa om:

    Ett blogginlägg där du bjuder in barnens mormor att skriva ett inlägg om hur det är att vara mormor till tvillingar.

    Ett blogginlägg om hur du funderar kring att i framtiden presentera en eventuell ny kärlek för barnen.

    Ett inlägg om dejting som tvillingmamma, Om du dejtar någon?

    Ett kroppsligt inlägg? Dubbla volanger på magen som tvillingmamma? Träning och småbarn?

    Ett inlägg om hur man komunicerar bra med sin föredetta halva när det kommer till vardagspuzzel. Kanske lite tips om lösningar som tvillingföräldrar på varsitt håll?

    Jag tycker att du berör bra saker i bloggen. Men ja visst kan inläggen verka lite korta och inte särskilt engagerande, men jag antar att du har annat att springa efter om dagarna 😉

    Pöss och kram

  10. Från gravid 17 åring till 33 år och 10 barnsmamma

    Vet hur det känns,många gånger man funderar på att sluta blogga.
    Men jag gillar det och ingen ska förstöra .
    Jag är bara människa och är inte perfekt,tror ingen är det.
    Dom flesta gillar att man är ärlig om hur allt är och att man inte förskönar allt som att det är toppen jämt.
    Ärlighet är bäst
    Tyvärr kan vissa inte ta det men det är bara att radera och försöka att inte t åt sig.
    Kram❤️

  11. Jeanette

    Blir man ifrågasatt ofta, så är det förståligt att man inte delar med sig fullt lika mycket av ens privatliv.
    Jag bloggar själv om bla mitt liv som nybliven trebarnsmamma och tycker om att läsa liknande bloggar:)
    Mindre näthat och mer nätkärlek tack.

  12. alexandra

    Var bara tvungen att kommentera ditt inlägg. Det viktigaste är att du är dig själv och inte ta åt dig av dessa dumma pekpinnarna. Din blogg har jag följt i några månader och förstått att du har genomgått en tuff resa. Du ska vara stolt över dig själv för inte många som hade klarat av din situation. Fortsätt vara du 🙂

  13. Fia

    Det är klart att vi alla som följer dig är nyfikna på dig och din familj! Hur du roddar, fixar, ordnar och får allt att gå ihop med dina (underbara!!) ungar! Men internet är internet och, må jag låta gammal och grå (är 28), så tycker jag inte man ska sänka garden lägre än man fixar att borsta av sig skiten man kan få. Troll är troll och kritik är kritik. Vem är någon att döma dig för hur du lever?? Du är fantastisk med dina barn och du lever efter din ålder – när barnen är hos pappa, vad är så konstigt med det??? Har bara en sak att säga: keep it up! Du är svingrym och glöm inte hur ung du är bara för att du är mamma! Kram!

  14. Lina

    Jag gillar att läsa om barnens bus och om hur du löser dilemman man ställs inför som förälder. (Har också tvillingar ) Tyvärr kommer du nog inte ifrån att det finns skitnödiga människor som kommer med onödiga pekpinnar o påhopp. Försök kom ihåg att det finns massa människor som antagligen aldrig kommenterar men som du inspirerar ändå, oftast är det nötterna som inte kan hålla fingrarna i styr o vi som tycker du ä grym skriver oftast inget. Du verkar vara en toppenmamma som balanserar allt med jobb, uppfostran, relationen till barnens pappa o ditt eget på ett fantastiskt sätt!

  15. Mimmi

    Jag gillar att läsa om din/er vardag, det är roligt att läsa om alla bus barnen gör och de är så himla söta! Sen tycker jag också det är kul att få en inblick i vad du gör när du inte har barnen! Folk kan ju ta och skita i rent ut sagt vad du gör när de är hos sin pappa, då är det ju din tid att vara dig själv! Jag tycker du gör rätt i att dricka och ha roligt när du kan! Kram

  16. Linn

    Det är bra Malin! Folk ska respektera hur du lever o vad du gör när barnen är hos sin pappa är ditt val o ingen annan har rätt o döma. Folk är så duktiga på att döma andra hit o dit. Stå på dig o gör sånt du o dina barn mår bra av.
    Kramar!