Tvillingmorsan

Semester

Idag bestämde Alfred att han skulle sova hemma hos mormor & morfar. Han packade sin lilla ryggsäck med pyjamas, nappflaska, en t-shirt & en traktor.

Agnes & jag bestämde oss för att hälsa på hemma hos familjen Modén. Där bjöds det på kvällsmat & massa prat. Alltid lika trevligt & Agnes hade roligt med barnen. Fantastiskt god körtfärsås fick vi. 

Daniel ska hjälpa mig med maten till helgen. Då vankas det 25 års middag med mina närmsta vänner. 

 
Det är lite som som att ha semester med bara ett barn hemma.

Alfred har mys hos mormor och Agnes egentid med mig. Det behövs det också! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. En som läste förut

    Tittar in då och då och hoppas att din blogg ska ha blivit mer personlig och inte som en fakta uppläsning. Undrar om du förlorat en hel del läsare under 7-8mån?

    Alla undrar nog vad du dragit på dig för lärdomar.. Eller kanske hur du mår efter allt du varit med om.. En skilsmässa med två små barn.

    Kram

    1. Malin - Tvillingmorsan

      Hej! Ja jag har inte haft någon riktig lust att dokumentera allt som har hänt. Jag tycker det kommer lite personliga inlägg då och då. Men kan självklar bli personligare ☺️ hur menar du med faktauppläsning? Jag vet nog inte själv vad jag lärt mig då veckorna rullar på med barnen varannan vecka! Ska fundera på det☺️ kram

      1. En läsare som tittar in ibland

        Hehe tror alla som jag är nyfiken på dina drömmar. Å vem du är.. Dagen man gifter sig så har man drömmar för sitt liv.. Hur man önskar att d blir. Har du vågat drömma om? Har du nya drömmar och mål.

        Hur ser du på kärlek?

        Inga pekpinnar och självklart ska du dela med dig av det Du vill. Men är bara en vanlig nyfiken läsare.

        Å vet du vad, Du vet bäst om d som är bäst för dig o dina barn. Vill du festa varje dag på Pappaveckan så är det ditt val. Heja dig 🙂

        Du verkar vara en toppentjej, men ibland undrar jag hur du mår efter att ha läst dina inlägg.

        Kram