Tvillingmorsan

Flytt

Igår va det dags för flytt! Min bror flyttar hemifrån så jag har hjälpt till med det. Barnen har också varit med på ett hörn men dom fick knappast hjälpa till att bära. 

Vi har gjort lika idag. Sen spenderat dagen ute i solen!  Alfred ville inte alls samarbeta när vi tog oss en promenad utan vagnen. Han sprang åt det andra hållet hela tiden, rullade efter backen så det slutade med att jag fick bära honom över axeln.  Nu är det dags för dom att sova, förskolan imorgon sen är det deras pappa som hämtar. Redan pappavecka. För mig väntar jobb i helgen. Men ska försöka klämma in lite roligheter också! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Åh hur står du ut med varannan vecka. Min man sa för någon månad sen att han vill skiljas efter ett år som gifta och en son på 2 år. Jag flyttar till nya lägenheten om 1 månad och jag bara vet inte hur jag ska klara av att vara ifrån min lilla guldklimp en hel vecka. En hel vecka utav tysthet! Att leva utan min man klarar jag av men lilla lilla William. Jag kommer inte att stå ut. Hur tar du dig igenom vardagen?
    Kram

    1. Malin - Tvillingmorsan

      Hej! Åh ja vi har ju inte gjort det så länge. Jag försöker sysselsätta mig, och jobba när barnen är borta. Sen tar jag föräldraledigt när barnen är hos mig ♡ så jag får mer tid med dom då. Kram Malin

  2. Frida Lindkvist

    Jag fick mig ett gott skratt när jag åkte förbi er och Alfred kastade sig på backen med din hand i luvan, haha! Så söta båda två! ❤️