Barn på jobbet – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Barn på jobbet

Denna dag började skit. Inget gick som det skulle & hann inte iväg med barnen innan jag skulle till jobbet för några timmars arbete. 

Dom fick följa med, hålla sig sysselsatta med penna & papper innan barnens morbror kom för att ta med dom på en promenad.   Dom blev trötta efter att ha lekt & härjat. Så dom somnade lagom tills morbror kom.     Min farfar köpte en till vagn till barnen! Så himla snällt av honom. Denna går genom alla dörrar & är mycket smidigare. Tusen tack Farfar/gammelfarfar ♡

Nu är barnen nybadade & vi har kurat ner oss i soffan framför en film. Bästa stunden på dagen!   Agnes håller min hand & sitter med huvudet lutad mot min axel.   Det blir tidig kväller för oss alla tre idag. 

Hoppas ni har haft en bra dag ♡ 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Vad hände med frågestunden? Andra gången nu som du kör igång en frågestund och så kommer inga svar.