Tvillingmorsan

Hur livet blev..

Har verkligen varit en depp period nu. Jag känner mig inte glad alls. Jag vet & tycker att det är underbart att så många bryr sig & peppar mig. Det går bra mestadelen av tiden. Men sen kommer dessa dippar när jag blir arg, ledsen & besviken på hur livet blev. 

 Jag kanske borde ha varit mer arg i början. Jag kanske borde ha agerat annorlunda. Men jag har insett att jag inte kan trycka bort känslorna som finns, trots att jag inte orkar hantera dom.

Det kommer nog vara såhär ett tag, att det går upp & ner. Dom känslorna jag fick vara med om förra året, från att bli mamma, gifta mig & sedan seperation tog jäkligt hårt på mig. Det gör fortfarande jätteont, ibland försvinner det men det kommer ofta tillbaka. På nätterna & när jag är ensam.   Jag har börjat gå & prata varannan vecka för att få prata med någon som lyssnar & förstår. Som redan har hjälpt mig mycket. Jag kommer fortsätta med det. För min & barnens skull. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tvillingmamma

    PS. Inte bara viktigt för BARNEN att gå och prata med en expert. Mest viktigt för DIG SJÄLV.

  2. Tvillingmamma

    Fina du.
    Kämpa på!
    Jag går också och pratat med någon sen ett par veckor tillbaka. Jobbigt men viktigt. För barnen!
    PS. Ang dina barn och skuldkänslorna att man inge kan ge 100% av sig till båda hela tiden- det gör inget. De har fått det finaste- ett syskon. ❤️
    Mina tvillingar är några månader äldre än dina och de har nu hittat någon form av balans trots rivalitet. Någon form av acceptans om att de måste dela mig.
    ❤️

  3. Anna Voltaire

    Å hu, nu bleknade mina bekymmer lite. Lämnad så snart efter barn och äktenskap. Låter hårt. Men efter att ha skilt mig och bildat ny familj vet jag att allt går över. Allt handlar om hur man processar det.

    Lycka till!
    Anna

  4. cicci

    Känner med dig och förstår precis hur du känner dig. Jag har precis som dig blivit lämnad när Twinsen va 4 mån. I perioder är man både arg ledsen och bitter på hur livet kunde raseras så fort. Styrkekramar å kämpa på

  5. Carina H

    Bra att du har börjat att gå och prata med någon. har själv gjort detta pga olika svåra perioder i mitt liv. och jag tyckte det var bra att få vädra ut lite känslor och annat man bär på, önskar dig lycka till och se framåt, du har ju även dina små charm troll som förgyller stor det av ditt liv. Hälsn från ett regnigt Uplands Väsby

  6. Jenny Korhonen

    Min otroligt fina och starka vän Malin! Som alla vet kan man inte sätta sig in i någon annans situation fast än man säger ”jag förstår hur du känner” eller ”jag kan ana vad du går igenom”, säger man det så ljuger man. För att alla människor är individer som uppfattar/hanterar känslorna sorg, ilska, glädje som just Individer. På grund av att alla är olika.

    Därför vill jag inte nu ljuga och säga ”jag kan bara ana vad du går igenom”, det är säkert så jävla mycket jobbigare än så just NU! Och det kommer blir bättre! (En fras du säkert också hört 452 gånger) 452 gånger för mycket kanske, MEN av de människorna som sagt det till Dig tror på Dig, för att du är så pass stark i dig själv!

    Med det sagt vill jag säga att ditt liv ”blev” inte så här!! Blir arg på dig samtidigt som jag bara vill krama dig för du har sååå långt kvar att leva och lära! Så mycket mer i livet att upptäcka! Du har minst 70 år kvar att leva. 70 år! Av dina hittillsvarande 24 år vet jag att du lärt dig sjukt mycket av denna livsepok som du kommer resa dig från och fortsätta ha ett beundrandvärt liv. Vissa epoker kan man tyvärr inte påverka men jag tror ödet har ett finger med i spelet. Nu kommer en ny livsepok. Se framåt, dig tillsammans med Agnes och Alfred på ett papper, där ni kommer fylla i erfarenheter och massor av ”livets goda” på. Finns alltid här för dig!
    Jag älskar dig min vän. Kram Jenny

  7. Linda

    Man rår inte över sina känslor, vi är alla olika hur vi reagerar och när. Det viktiga är att man tar hjälp när msn känner att man inte fixar det själv -bra gjort ! Det har ju som sagt hänt en hel del i ditt liv på kort tid , kämpa på !