VINN BILJETTER TILL BARNMÄSSAN – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

VINN BILJETTER TILL BARNMÄSSAN

TÄVLING: Vinn biljetter till BARNmässan 2015

Nu är det SNART dags för BARNmässan här i Karlstad (27-29 mars) och eftersom jag är VIP-Bloggare så har jag fått möjlighet att tävla ut ett toppenpaket!

Paketet innehåller en biljett (värde 120:-) OCH en goodiebag! Du väljer själv vilken av de tre dagarna du vill besöka mässan!

Så här är du med och tävlar!
Obligatoriskt:
1. Motivera varför du ska vinna!

För extra plus i kanten:

2. Dela tävlingen på din blogg och/eller Facebook.

3. Följ BARNmässan på IG (@barnmassan)

Skriv tillsammans med din motivering hur du är med och tävlar!

Tävlingen avslutas söndag 22 mars 2015 kl. 20.00.

barnmässssssssssssssssssssanMer information om BARNmässan hittar du HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Vanessa Mac Pherson

  På fredag så åker jag och min son till Karlstad från Stockholm för att gå på Barnmässan.
  Det har hänt så mycket den senaste tiden då min mormor fick konstaterat Livmoderhalscancer och varit med henne ut och in på sjukhuset.
  Men nu är tumören borta och vi kan pusta ut.
  Så då kände jag att jag ville unna mig och min son med hotell övernattning och barnmässan!
  Är ensamstående och mammaledig så har inte allt för mycket pengar, så att vinna gratis inträde hade varit underbart så vi kan njuta i Värmland ❤️

 2. Josefin Norrbom

  Förra året var jag en liten bebis och mitt första besök på Barnmässan resulterade i kaos.
  Jag var en riktig liten kräksmaskin och mamma glömde extrakläder till oss alla hemma, 17 mil från solens stad.
  Du kan tänka dig själv hur mamma, pappa, jag och min vagn såg ut, efter 30 min fick vi vända hemåt i all hast.
  Nu är jag en nyfiken ettåring och hoppas på vinst så jag får ta med mamma och pappa på en ny tur till solens stad,
  denna gång kan vi strosa i lugn och ro, för kräkseriet är ett minne blott.
  Med vänlig hälsning Alexander 1 år.

  p.s. mamma hälsar att hon följer Barnmässan på Instagram , där heter hon Frunorrbom d.s.

 3. emma w

  Hej!
  Är gärna med och tävlar och följer barnmässan på instagram.
  I början av februari blev vår lilla Ella, 3 år, storasyster och vilken storasyster sen. Hon har älskat bebisen från första stund, säger bebis jag älskar dig och när vi är ute säger hon till alla vi möter “kolla i min vagn”. Det är aldrig tal om någon svartsjuka även om hon nu måste dela mamma med någon annan. Nu skulle dock den här mamman vilja göra något roligt med bara storasyster och vad skulle då passa bättre än att vi får gå på barnmässan tillsammans? Det verkar ju finnas så mycket kul där för både mamma och Ella och höjdpunkten skulle vara att få träffa mumin som Ella gillar skarpt.
  kramar från Emma och Ella

 4. Katarina Hvittfeldt

  Vet två små gossar som älskar att snickra.. Mötet med Björn som de sett på TV vore en riktigt häftig upplevelse för dem. Och inte minst för mamman!

 5. sarah axelsson olsson

  En tradition år efter år, när jag på mässan med mina barn går.
  Längtan är stor och dagen är nära, då ska jag njuta med mina kära.
  Shopping, lek och en massa bus, allt tillsammans i samma hus.
  Alla tre är taggade till max, om en vecka är det äntligen dax.

  Jag har delat på min fb, sarahaxelssonolsson

 6. Jeanette

  Jag skulle vilja vinna biljetter till Barnmässan då jag kan få en väldigt bra anledning att åka till Värmland och gå på den bästa barnmässan som finns. Så jag hoppas att jag och mina barn kan boka tågbiljett till Karlstad till veckan så vi kan gå på denna underbara mässa och passa på att hälsa på lite släktingar;)

  Jag har delat tävlingen på min blogg och jag följer Barnmässan på IG sen länge;)

 7. Sandra

  Jag fick mina tvillingtjejer för tre veckor sedan nu, de föddes i vecka 30+6. Så vi bor nu på neonatalavdelningen I Karlstad. För mig är detta min 6e vecka boende på detta sjukhus då jag vart inlagd tidigare, så skulle jag vinna en biljett skulle jag bli jätteglad! Skulle vara bra att komma ut lite och skönt att få lite ny energi i någon timma bara då det är lagom långt härifrån sjukhuset till barnmässan <3

 8. Ann-Sofie

  Det Skulle va jätteskoj att få vinna en biljett för jag tycker att det är så mysigt och inspirerande att gå runt på barnmässan!

 9. Sass

  Följer på insta:)

  Motivering:
  En heldag tillsammans med min älskade skatt: shopping, inspiration, gemenskap och skratt. Om jag hade turen att vinna, vore det svårt att en lyckligare mamma finna 🙂

 10. Elin Precenth

  Härlig blogg som ger hög igenkänningsfaktor! Är själv tvillingmorsa till två tvillingtjejer på 2,5. Skulle vara så kul att besöka denna roliga mässa med dem i år, då deras storebror är en rutinerad besökare av denna mässa och varje gång har vi haft jättekul! Så nu önskar jag ta med hela min trio! Har delat på Facebook.

 11. Anonym

  Hej! Gillar din blogg så mycket och känner igen mig i mycket i det du skriver om vardagen och livet med tvillingar för jag är också tvillingmorsa till två underbara tjejer. Bor nära karlstad och skulle gärna ta med mina tjejer på barnmässan! Har varit där förut med deras storebror och han har alltid älskat denna mässa, precis som jag! Håller tummarna!