Tvillingmorsan

Äntligen fredag 

Eller? Efter en vecka med sjukdom för mig & barnen så avslutade Agnes gårdagen med att börja gallskrika uppe i sängen. När jag kom upp hade hon kräkts ner hela sin säng & henne. Hon va så ledsen stackarn! Men efter jag bäddat rent i hennes säng så fick hon komma över för att somna hos mig, självklart dröjde det inte länge innan jag fick byta sängkläder i min säng också. Så har vår natt varit, helt hemsk! Alfred har sovit som en stock hela natten. 

Men man bara går & väntar att det ska slå till för honom också. Just nu mår båda två prima, hoppas att det bara va inatt för Agnes! 



Medan jag slet ur alla sängkläder igen imorse så fick barnen tag i en rouge & började äta på den, även smeta på dom första vita dörrar & väggar. 

Så nu är det rengöring delux här hemma. Lite komiskt & jag kan inte låta bli att skratta! Kanske är det av trötthet efter denna vecka. 

Nu hoppas & ber jag om en lugn fredag med fredagsmys! 

Puss på er

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anki

    Vilka små bustroll 😀 Söta som änglar är de där de sitter men kan inte utan att tycka väldans synd om dig, Malin men allt extra jobb de skaffar dig 😉 <3 😀

    Kramar från Skåneland

  2. Hofors mamma

    Ja ibland vet man inte om man ska skratta el gråta. Det är inte lätt o vara mamma alla gånger. Tur att vi är bäst iaf.