Tvillingmorsan

Fuck haters & fuck näthat

I helgen bestämde jag & några vänner att vi skulle roa oss på alla hjärtans dag. Singlar som är barnlediga pga att dom är hemma hos sin pappa, Ja då tyckte vi det skulle vara perfekt att dansa & festa loss med andra singlar.
(null)
Vad tycker ni om det? Skulle jag ha suttit hemma i soffan framför alla kärleksfilmer & gråta för min kärlek är borta? Eller skulle jag ha haft så jäkla kul att jag skrattade så jag låg raklång på gatan. Inte för att jag va för full, utan för jag hade så himla roligt. Jag är 24 år, 24 år & tvåbarnsmamma som alltid är hemma med sina barn. Jag umgås nästan med dom jämt jämt jämt. Dom har mig alltid nära.

Nu hade vi en sjuk kväll. Jag va nästan out of control av lycka & kände mig verkligen glad. Jag kände mig som en Malin jag inte träffat på länge. En Malin som alltid är glad, vill ha roligt & vågar bjuda på sig själv. Det gjorde jag, jag fick många att skratta. Även om jag drog kudden över huvudet för vissa saker dagen efter. Men vet ni vad? Det gör inget.

En person sa till mig varför han umgicks med mig förut. För att du va så kul, man hade alltid roligt med dig.

Jag har inte varit kul på många år. Det är sant. Jag har varit en annan Malin som nog innerst inne inte varit så glad. Kanske har försökt vara glad men det har lyst igenom. Jag har helt prioriterat bort mig själv & mina vänner. Men dom har alltid stått vid min sida, visat att dom funnits där fast jag inte varit där.

Jag är så less på folk som ska försöka dra mig ner när jag försöker klättra ur det här svarta hålet jag varit i. Tänk vad jag gått igenom under ett år? Det bästa som hänt mig fick jag, samtidigt som någon jag trodde jag skulle ha hela livet lämnade mig.

Det är många känslor. Många tårar & hårda dagar för mig. Jag är less på dom som ska yttra sig om mitt liv & dom som trycker ner andra på nätet. Jag har så många vänner som får så elaka saker. Så fina människor som bara blir nertryckta i skorna så fort det är något som inte passar. Så hemska ord & saker gör bakom sina skärmar.

I lördags skrev någon till mig ” Va hemma & ta hand om dina barn istället” ” Bli inte alkolist & börja knarka nu” ”Gör något vettigt istället för att festa”

Mitt i mitt lyckorus fick jag det. För en sekund blev jag ledsen, sen arg. Men jag lyckades skaka av mig det efter en stund. Bara dom där få elaka påhoppen skulle inte få förstöra min kväll fast det började gnaga inuti mig. Men jag fick flera hundra som stod på min sida. Du lär ha kul Malin! Det är precis vad jag behöver. Kul.

Vet ni? Jag hade så himla roligt i helgen. Jag kände igen den Malin som jag senast såg för många år sedan. Det såg nog många andra också.

(null)
Jag kommer ha kul, jag kommer gå ut & dansa med mina vänner. Känner du att det är fel så håll det för er själva. Det kanske säger lite mer om dig är vad det säger om mig när man måste lägga sånna där kommentarer.

Folk som jag träffade ute som också hade roligt kallade mig inte elaka saker eller sa åt mig att åka hem till mina barn. Det är dom bakom skärmarna. Jag fick höra att jag är söt, ett charmtroll & bra jäkla snygg. Det kändes bra, trots att jag behövde ha det där skiten bak i skallen.

För jag är en bra mamma till mina barn. Jag gör allt för dom, jag är så trött ibland men jag kämpar på varje minut för att sen krascha i soffan på kvällarna.

Så jag säger fuck haters & fuck näthat!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Att folk bara måste kläcka något så urbota dumt! Klart att man som förälder måste få göra annat också, antingen är det personer utan barn eller personer som inte har vänner som lägger dessa avundsjuka kommentarer. Som förälder slutar man inte att leva och roa sig, och ja, du blir säkert alko av att gå ut EN gång då och då. Blä för dessa människor! Jag tycker minsann att det bara är positivt att du får vara bara Malin för en kväll, som sagt har du gått igenom mycket och är så värd allt! <3

  2. Lina

    Som alla andra föräldrar har du fan RÄTT till att gå ut och vara bara Malin en kväll. Slippa tänka på annat, BARA dej själv.
    Sånna där kommentarer ska du bara låta susa förbi. Folk ska bara ge fan i att kommentera andras liv.

  3. marte

    fuck haters & fuck näthat – go Malin!!!
    Det er klart du må prioritere å gjøre det som gjør deg glad når barna uansett ikke er hos deg?! Ingen har glede av at du kjeder deg alene – ikke du, ikke barna, ikke jeg…. Fortsett å gjør som du gjør – super mamma, super venninne og du må huske på å være super mot deg selv også – ALLE har det bedre med en glad Malin!!! HEIA MALIN!!!
    Det så forresten HIMLA gøy ut med en bytur – hvilken vitaminsprøyte!!! :):):)

    Masse pepp fra Oslo 🙂

  4. gulliganmamman

    Undrar om pappan i fråga får samma kommentar resterande 11 dagar som han INTE har barnen utan är ute med sina vänner, sysslar med sina hobbies mm????

    Du vet själv att du är en toppenmamma och många kan intyga det så skaka av dig skitsnacket och be Jante dra

  5. Ingela

    Jag blev så himla arg när jag såg den kommentaren på IG!!! Men desto fler ggr jag läste vad hon skrev desto mer trodde jag det var ett stort skämt! Så glad för din skull att du hade en super kväll med dina vänner, det är du så värd! Du är en kanon mamma och jag förstår inte hur du klarar av allt själv!?! När sambon jobbar massvis och jag är hemma själv med min 7-åring och min 20 månaders så vill jag bara lägga mig ner och grina ibland nu när dom är inne i sina olika trotsperioder!!! Massa kramar

  6. Eveline

    Du är en fantastisk mamma till dina fina barn. Efter de senaste året tycker jag att du är värd att gå ut och parta! Tror tyvärr det mest handlar om avensjuka. Folk som inte har modet att göra som du. Jag hejar på dig !

  7. Karin

    Hej, klart du ska roa dig o ha kul. Du kommer att råka ut för människor med åsikter under hela livet – vi kör Jantelag i Sverige och speciellt mot kvinnor som vill något. Kör ditt race o må bäst – de andra förtjänar inte din tanke eller omtanke! Go, girl!

  8. Hannah

    Klart du ska ha kul med dina vänner!! Vi känner inte varandra men det är som man känner dig ändå genom bloggen och du är en fantastisk person och en underbar mamma till dina barn! Strunta i de personer som säger något annat! Ville bara säga det! Kramkram

  9. Andrea

    Kör Malin, bara kör!

    Jag blev också lämnad i nästan exakt samma veva som du. Jag har inga barn men trots det så separationen var otrolig svår. Kanske inte så konstigt eftersom jag förlorade min dåvarande bästa vän efter 7 år…? Även om jag endast vet vem du är via din blogg så gjorde det (och gör ibland) så ont i mig att se vad du har gått och går igenom. Kanske för att jag nästan har varit med om samma sant, att lämnad och bli sårad?

    Jag släppte mycket och har hittat tillbaka till den jag en gång var. En lång resa som har gått i 120 det senaste halvåret men idag står jag här med en egen lägenhet, bra ekonomi, världens finaste vänner och en ny kärlek.

    Jag tror att dina barn kommer att uppskatta och älska dig minst lika mycket om du någon gång då och då kliver ur mamma rollen för att släppa loss med dina vänner.

    Du är grym. Kämpa vidare! 🙂

  10. Louise

    Jag är så imponerad av dig och tycker du är så stark!! Såklart att du ska ha kul och umgås med dina vänner, det gör att du blir en gladare människa och en mamma som orkar mera. Heja dig!

  11. Anna

    Du förtjänar all lycka i världen och du är en helt fantastisk människa och mamma!!
    Klart som tusan du ska få ha roligt, dricka drinkar och vara ute och dansa!!
    Lev livet!!
    Många kramar till dig!

  12. Helén

    Självklart Malin ska du gå ut och ha roligt när barnen är hos sin pappa. Du behöver koppla av för att orka vara mamma när dom är hemma. Herregud man blir inte knarkare och alkoholist bara för att man tar några glas med sina vänner. Du ska väl inte sitta hemma när dom inte är där. Jag tror inte att pappan till barnet skulle sitta hemma heller. Du är ung, du SKA ha roligt medans du orkar och kan. Det är ju viktigt att vårda sina vänner också. Även dom som inte fått barn
    Nej Malin du gör helt rätt.
    Kram på dig

  13. Emelie Gidlöf

    Jag känner inte dig Malin och vad vet jag jag är bara 17 år snart 18, men tycker du är en fantastik förebild! du är en helt otroligt bra mamma till Agnes och Alfred, jag tycker du ska strunta i alla negativa kommentarer som du får det är människor som inte vet hur man har kul, bara för att man är ute och fuckar ur en gång(ursäkta ordvalen 🙂 ) så är man helt plötsligt ingen bra mamma? vad är det för skit snack? Du är underbar Malin och en förebild för mig tänk på det i stället för människor som har ett sådant tråkigt liv att det måste trycka ner någon annan!
    Stå på dig! ut och festa mer,du är som sagt bara 24 år!
    Från en tjej i Västerås som gillar din instagram och blogg starkt! Du gör ett super bra jobb!
    Styrke kramar till dig <3

  14. Ann.B

    ❤❤❤
    Hej!
    Men NEJ,vad är det för avundsjuka,missunnsamma elaka människor som skriver så.
    Det är klart du ska gå ut och ha kul precis så ofta du vill och kan!
    En glad mamma är en bra mamma❤❤❤

  15. Sofia

    Du är magisk! En FANTASTISK mamma som kämpar mer än jag sett någon kämpa för att hålla lägen uppe! Kör på, UNNA DIG och glöm inte att leva! Bara för att man blir mamma får man inte glömma bort sitt eget jag. Ta fram Malin ibland med gott samvete! #fuckhaters

  16. Jenny

    Jag ser inga elaka kommentarer här, eller är de bortplockade?? Barnen är i behov av dig dygnet runt.. Men så klar ska du göra något kul när du är barnledig

  17. Helena

    För att du ska kunna vara den bästa versionen av dig själv (mamma, kvinna, anställd, dotter, vän, partner etc.) är det otroligt viktigt att du har stunder när du prioriterar dig själv!
    Gör det som DU får energi och glädje av! Jättebra skrivet och önskar dig all lycka!

  18. Sanna

    Skulle bara säga helt rätt gjort! Barnen var väl med sin pappa och (antagligen) hade det toppen, det finns väl inget som säger att du ska sitta själv hemma? Jag är själv tvillinmamma till två grabbar på snart 2½ år så vet hur slitsamt det är, det trots att jag fortfarande är tillsammans med barnens pappa. Vi försöker (händer ju inte så ofta med vardagspusslet med skiftesjobb, dagis, aktiviteter…) att ge varann tid att hänga med kompisar och ”bara vara”. Det är så skönt och välbehövligt att ibland få vara ”sitt gamla jag”, som ändå finns kvar, nånstans där under föräldrarollen. Den här kvällen gav dig säkert massor med energi för ett bra tag framöver och en glad mamma är en bättre mamma 🙂

  19. Maria

    Hej Malin.

    Fortsätt vara den du är. Du är en jättebra mamma.Och självklart ska du gå ut och ha kul när du är barnledig!!! 😀 Det behöver man när man är ensamstående mamma. Finns så många idioter som verkar leva för att skriva hemska kommentarer, tycker det är riktigt läskigt.
    Så go girl!!

    Kram Maria

  20. L

    Man kan fråga sig vad tycker dom du får göra Malin när dina barn är hos sin pappa? Sitta hemma o bara vänta ut tiden tills dom kommer hem? Och va ledsen o sakna? O ”inte ha nåt liv” den tiden dom spenderar hos sin pappa?
    Du gör helt rätt i o gör roliga saker för dig själv när barnen är hos sin pappa. Jag fattar inte hur människorna tänker barnen är med sin pappa inte nån främmande barnvakt o barnen har ju rätt o ha tiden med sin pappa också. Du gör helt rätt! Stå på dig! Skit i idioter!

  21. linn

    Sura tråkiga avundsjuka nät-troll som gömmer sig bakom sådana urbota dumma kommentarer.

    Du är så underbart fin och go och det märks i dina inlägg om de små att du är världens bästa mamma. Varför skulle inte du få ut och lätta på trycket? Speciellt när dom var på annat håll.
    Blev riktigt arg när jag såg kommentarerna på IG.

    <3 Fin fin fina du!

  22. Jenny

    Usch vad trist med fokusera inte på det (lättare sagt än gjort kanske). Jag har en liten tjej som är född dagen innan dina. Kan inte i min vildaste fantasi förstå hur det skulle vara med en till så super kul att lästa hur du får ihop det. Tycker du är jätte jätte duktig. Viktigt med egen tid så fortsätt på samma linje.

  23. Elin

    Jag blir rent ut sagt så jävla upprörd! Vad är det för fel på dom IQ befriade människor som kommer med såna påhopp?! Varför i hela friden kan inte du vara ute och träffa vänner och festa när barnen är med sin pappa? Ska du sitta hemma och uggla för att näthatarna sitter bakom sina skärmar och spyr ur sig skit! Alls som följer din blogg vet att du gör allt för dina barn, stå på dig och försök att inte ta åt dig. Jag vet att det är svårt, får man 10 positiva och en negativ kommentar så är det ju den negativa man tänker på! Många kramar till dig, och dom förbannade trollen kan dra åt helvete! (förlåt min upprördhet, men sånt här händer för ofta!)

  24. Mia

    Hej Malin…
    Som flera andra gjort så har även jag följt din blogg under en längre tid…
    Tycker du gör helt rätt! Ut å lev loppan och samla på dej ny energi till vardagen, de behöver man för att orka vara en bra förälder 🙂
    Du verkar grym! Stark! När man tänker på vad du fått gå i genom…
    Ut å ha kul nu!! Heja dej! 🙂

  25. Linda

    Så surt att vissa vill kommentera elaka saker om andras liv som dom inte har någon aning om. Tycker att det var jättebra att du skakade av dig kommentaren och hade kul. Du verkar som en jättebra mamma som älskar dina barn. Du är värd roliga kvällar!

  26. Caroline

    Vem har sagt att man ska sluta leva för att man har barn? Idioter som inte är torra bakom öronen… Det ser ut som att du haft en härlig kväll! En kväll du MÅSTE ha ibland för att ladda batterierna och bara för vara MALIN! Du verkar vara en underbar person och en underbar mamma till dina fina barn! Du förtjänar det bästa fina du! Heja Malin!! ❤

  27. Emma

    Fick mitt första barn när jag var 21. Då pappan till min dotter gjorde mig väldigt illa under några år… och fortsatt långt efter jag lämnade han , och jag var livrädd över att gå ut och festa och ha kul med mina vänner när jag väl va barnledig. .. jag hade verkigen glömt hur kul jag kunde ha.. och vem jag egentligen va . Jag va då 22 åt gammal när jag gick vidare..
    Jag fick med höra såna jävla duma kommentarer :va hemma med din dotter iatälllet. . Bli inte en hoRa. . Skäm inte ut dig. .. m.m m.m ..men jag lovar att jag mådde så bra efter jag hade varit ute o haft de så himla kul… jag hitta mig själv igen. .. och man behöver inte bara vara ”mamma” hela tiden … bars för man har barn betyder de fan inte att livet tog slut där. Man ska njuta av livet. O jag tycker du gjorde rätt i att gå ut o ha kul ! Fortsätt med de.. du e exakt lika bra mamma för de 🙂

    Sträck på dig. . Dom som skriver sånt shit är riktigt avis på dig… tycker som ska ge fan i o läsa din blogg då.. eller följa ditt liv. .. amatörer !

  28. mammalinda

    Självklart ska du ha skoj!! Vad var det för dumma kommentarer?! Vem är det som har sagt att föräldrar ALLTID ska vara hemma med sina barn?! Och vem är det!!??
    Du verkar vara en underbar mamma och du ska VERKLIGEN inte lyssna på de där elaka kommentarerna! Så galet onödigt sagt av dem!!!
    SKAKA AV DIG DET!!
    Många kramar!!

  29. Jennifer

    Du är så sjukt stark och du förtjänade den där helgen, du förtjänar att vara lycklig. Du har två underbart söta barn och du verkar vara en minst lika underbar mamma! Förstår inte hur folk kan skriva sånna där elaka saker för mig är du en riktig förebild! Mer kärlek mindre hat

  30. Carina H

    Jäklar vad bra skrivet, ut och ha kul när du är barnfri, livet är för kort att sitta inne och deppa, ut och släng dina lurviga, för den delen är man inte en dålig förälder. kör på!!!!

  31. Anna

    Den bästa (tvilling)mamman ser till att få energi så att hon sedan orkar ytterligare några veckor med nattvak, sjukdomar och allmänt kaos. Man får energi av att ha roligt och vara med sina vänner. Du gör med andra ord helt rätt, för dig och för dina barn!

  32. Tarja

    Finaste Malin<3 klart du ska ut och ha roligt med dina vänner. Du är världens bästa mamma åt dina underbara barn, Alfred och Agnes<3 det är en fröjd att läsa din blogg. Bry dej inte om dom som skriver dumheter, dom är bittra människor som har inget annat att göra än gnälla på andra. Stå på dej finaste Malin<3

  33. Hannah

    Du är så jävla skön, vet du de? Skit i alla, ingen har rätt till att bestämma vad du ska göra och inte göra. Du är UNG, spelar ingen roll egentligen om man är 20 eller 40, alla har rätt till en rolig och helt sjuk kväll. O du föresten, sicken pingla du e

  34. Lillemor

    Klart du ska ut och ha roligt med kompisarna. Tänk att folk ska lägga dig i va andra gör. Stå på dig och ha kul.. ☺

  35. Jenny

    Klart du ska ut och ha skoj när du inte har barnen! 🙂 försök strunta i såna bittra människor som bara vill klaga på alla andra, ett ordspråk som jag ofta tänker på och jag hoppas andra också gör det är ”sköt ditt så sköter jag mitt”, det ordspråket borde såna bittra nät mobbare och andra människor som ska lägga sig i saker dom inte har något med att göra tänka på oftare. Så Malin, ut och roa dig och ha skoj när du är barnledig, det är klart du också ska kunna festa till det även du har barn 🙂 du är en otroligt bra mamma, du är stark och en toppen förebild för många! Hejja Malin!! 🙂

  36. E

    Du verkar som en ypperlig mamma som verkligen gör allt för sina barn! Jag tycker absolut inte att det är fel att ibland ha lite kul utan barnen. Sedan orkar man ju igen bättre efter att ha luftats lite och tänkt på annat. Bry dig inte om sådana negativa kommentarer.

  37. Johanna

    Folk är bra avundsjuka! Jag var själv ute på partaj i lördags och lämnade sonen hos mormor och morfar där även sonens kusiner var. Han hade det bättre och roligare där en hemma med mamma och pappa som inte alltid orkar leka. Njut när du är barnledig, barnen behöver en glad mamma! 🙂

  38. Susanna

    Fina Malin. Att du orkar försvara din roliga kväll ute… Bry dig bara inte om dom som bara vill hata. Vi som känner dig vet vad du är för människa och vi älskar dig ❤ Du är en superbra mamma och alla superbra mammor förtjänar kvällar ute med trevligt sällskap och det gör inget om det blir galet då och då. xoxo

  39. Missan

    Att det finns så dumma missunsamma människor. Men turligt nog är de färre än oss som säger HEJA till att göra saker som gör dig glad, och som gör att du orkar vara en fantastisk mamma när du är med barnen!

  40. Maria Sjöblom

    Klart du ska roa dig 🙂 precis som du skrev. Det säger mer om dem som skriver detta än vad det gör om dig 🙂 gör det som gör dig glad !! 🙂

  41. Ida

    Strunta i elaka kommentarer Malin, du ÄR fantastisk på alla sätt och vis så en utekväll med dina vänner är MER än okej. Du förtjänar att ha roligt du har ju för tusan resten av livet framför dig. Skaka av dig alla haters och tänk på att det är flera människor som faktiskt bryr sig om dig och önskar dig all lycka <3 YO GO GIRL 🙂

  42. catrin bleckert

    Lyssna inte på alla dumma kommentarer Malin…du är en ung duktig mamma till 2 underbara barn…och alla föräldrar måste få komma ut på roligheter ibland för att få ny energi …fortsätt med det du…ut med dina vänner och ha kul det är du väl värd…vad du gör på dina barnlediga helger har inga andra ett dugg med att göra

  43. Jussifjun

    Du är en fantastisk mamma, en underbar person och en jävla stark sådan. Den som säger annat kanske ska lära känna dig istället!

    Är så trött på fega kräk bakom sina skärmar, klagande på annat. Kanske dax för dem att spotta ut mjölktänderna, släppa taget om mammas tutte och styra upp sitt egna patetiska liv!

    Finns vid din sida och bara ett samtal bort Mulidun! <3

    "Cause the players gonna play, play, play, play, play
    And the haters gonna hate, hate, hate, hate, hate
    Baby, I'm just gonna shake, shake, shake, shake, shake
    I shake it off, I shake it off"

    https://m.youtube.com/watch?v=nfWlot6h_JM

  44. Zara

    Finaste Malin! Ut och ha roligt med dina vänner, skratta, dansa, gör det som får dig att må bra!
    Man måste göra sånt för att tanka energi! Du är absolut inte en sämre mamma för det utan jag tror du bara blir en bättre mamma iochmed ditt energiförråd fylls på!
    Och vi som följer din blogg och instagram vet att du gör allt för dina barn, din kärlek och ditt engagemang till dina barn lyser igenom i varje bild!
    Vackra du, va dig själv och skit i vad alla andra tycker!<3 kramar!!

  45. Erika

    Klart du har rätt att roa dig. Strunta i vad alla andra tycker. Du vet att du är en bra mamma och ingen, ingen kan ta det ifrån dig! Håller med dig, fuck haters!

  46. Catarina

    Så härligt och roligt du haft och det är du verkligen värd. Bryt dig inte om avundsjuka och elakheter.
    Jag har dig på insta också o blev glad över bilderna…bara att passa på då barnen är hos sin pappa.
    Ta inte åt dig …njut av livet med dina barn och då du är ledig. Var Malin.
    Kram

  47. Jessie

    Helt rätt Malin! Du förtjänar all lycka i världen! Du är så värd att gå ut och ha så jädrans roligt med dina vänner! Dom bakom skärmarna kan hoppa upp och sätta sig på något!
    Glad mamma = glada barn!

  48. Christel

    Du gör alldeles rätt i att passa på att gå ut och ha kul med dina kompisar när du inte har dina barn !
    Du tar hand om dina barn varenda dag annars på ett mycket fint sätt
    Kram

  49. Kajsa

    Jag har följt din blogg i ca 1 år nu (när jag var gravid med min dotter som idag är 10 månader) men har aldrig kommenterat men kände nu att jag måste göra det. Du ska verkligen inte bry dig ett dugg om såna kommentarer, personen i fråga som skrev så kan inte må riktigt bra själv. Det är självklart att du ska gå ut och ha roligt med dina vänner! Herregud. Men det vet du nog, men jag förstår att du blir ledsen när du ändå lämnar ut dig själv ganska mycket på blogg och instagram och då får såna kommentarer.

    Jag ville egentligen bara säga att du verkar vara en grym tjej och en jättebra mamma till dina barn och jag önskar dig all lycka och välgång, och massa fester med vänner framöver!