Tvillingmorsan

Ofrivilligt

Bloggen har legat nere några dagar, har försökt skriva inlägg men den laggar & tar bort inlägget när jag ska publicera. Så jag har inte glömt er!

Igår blev det mat & vin innan vi begav oss till Gävle för att se den omtalade fifty shades of grey. Vad ska man säga? Har man läst boken så vet man. Man har själv fantiserat om vem den där Mr grey är. Nu fick man se honom & jag blev inte besviken. Filmen va bra, jag fick hålla för ögonen några gånger för jag blev generad. Men den bjöd på många skratt & fnissningar. Tummen upp får den av mig & jag längtar tills nästa film kommer.

image

Alla hjärtans dag idag. Jag saknar barnen nå grönjäkligt. Men imorgon em/kväll får jag pussa på dom igen! Ikväll så blir det lite vin & dans med snygga brudar för min del. Jag känner inte för att sitta hemma framför kärleksfilmerna på tvn & känna mig ensam. Så man får passa på att ha kul med andra som är ensamma!

Va till Valbo en sväng på förmiddagen & tittade ju självklart på fifty shades kollektionen ( har tre set underkläder & sovkläder därifrån redan, älskar dom) så det fick bli lite alla hjärtans dag presenter till mig själv.

image

image
Så hoppas på en rolig kväll men många skratt. Jag hoppas att ni får en underbar alla hjärtans dag ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia

    Åh vilka ljuvliga skooor!! Varifrån?
    Ville bara skicka en kram också och hoppas du skiter fullkomligt i alla muppar som tror att de vet bäst och tycker att alla som har barn ska spender varenda kväll hemma i soffan med raggsockor och te! Tydligen även när barnen inte ens är hemma..? Nä, vet nån vad!
    Stor kram till dig Malin!