Tvillingmorsan

Frågestund

IMG_0645.JPG
Ni är många som har frågor & funderingar. Så för att kommentarerna inte kommer bort i mängden så får ni ställa era frågor i detta i inlägg. Då samlar jag alla & svarar i kommentarsfältet.

Så fråga på!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. petra

  Fantastisk människa. Mamma och kvinna du! Men har lite svårt att förstå. Att karleb ljugit för dig. Om vad? Det var inte så länge sen ni gifte er. Vet du varför han gjorde de om han ”inte älskar” dig. Alltså vad säger han igentligen. Att det blev såhär mellan er. Trodde ni hade det så bra 🙁 hoppas iallafall det löser sig på allra bästa sätt för dig ♥ kram

 2. amanda

  Hur berättade din man för dig att det var slut? Hur var din första reaktion?
  Vad känner du inför honom nu? Skulle du kunna ta tillbaks honom om han ville det?

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Det blev tjafs & det kom på tal. Jag reagerade vansinnigt, slog ner saker kastade ringarna osv. Jag är så klart besviken på honom, men känner inget hat. Han är fortfarande barnens pappa. Skulle det vara så skulle vi ha en hel del att jobba med oss själva innan det skulle hända. Men självklart har jag inte önskat något hellre än att ha min familj tillbaka.

 3. Mysan

  Är dina barn enäggstvillingar?
  Jag har läst din blogg länge och vet att du stod väldigt nära Kristians familj, hur är din o familjens relation idag? Har ni någon kontakt?

  Tack för en superblogg, beundrar din styrka!

 4. L

  Hej!
  Jag undrar vilket umgänge Kristian har med barnen, om du tänker bo kvar i radhuset och om Kristian skall vara pappaledig? När tänker ni skola in Agnes och Alfred? Hade du planerat att börja jobba, eller gör du det av ekonomiska skäl?

  Gott nytt år!

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej! Han har dom varannan helg samt träffar dom efter jobbet vissa dagar. Nattar dom osv! Jag tänker bo kvar här. Kristian kommer ta ut lite pappa dagar i vår. Vi ska försöka skola in dom till efter sommaren 🙂 Jag hade tänkt börja jobba lite extra, självklart är extrapengar bra 🙂 Gott nytt år till dig med:) kram

 5. En 15- åring från Götet

  Hej!
  Jag igen 😉
  Jag känner mig lite efter men vad är det som har hänt mellan dig och Kristian. Du kanske redan har skrivit om det… Kan du göra någon länk elr nåt till det då om det är för jobbigt att skriva om det. Kram

 6. Charlotte

  Hej fina du och varmt tack för en fantastisk trevlig och mysig blogg. Tycker du verkar vara en jättemysig tjej och en riktig supermamma!

  Själv väntar jag mitt första barn i mars och undrar om du har någon favoritsida du kan rekommendera att beställa fina barnkläder från? Dina barn är alltid så snyggt klädda tycker jag 🙂 Kram Charlotte

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej! Tack så jättemycket. Jag handlar mest kläder på KappAhl & Lindex. Newbie är favoriten! Men annars beställer jag från geggamoja.se, bibbanbull.se 🙂 Det finns såå mycket kläder att det är farligt sött 🙂 kram

 7. Anonym

  Hur känns det nu efter allt som har hänt, känner du dig starkare nu..?

  Hur tänker du om framtiden med tvillingarna..?

  Hur är din & din exman/mans kontakt..?

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Det går väldigt upp & ner. Framtiden har jag inte hunnit tänka på så mycket. Vi fortsätter som vi gör nu! Jag ska börja ta tand om mig själv bättre, så dom får en piggare & gladare mamma. Vår kontakt är mycket bättre nu 🙂

 8. Ann.B

  Hej Fina❤
  När man läst dina inlägg så får jag känslan av att Kristian inte varit helt ärlig mot dig,du skrev tex att om nån visste eller hört nått får dom gärna skriva o berätta.
  Jag undrar om han ljugit och gjort andra dumheter när ni var tillsammans som du nu fått reda på?
  Och vart är Allan?

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej! Nej det är bara folk som är som troll som ska komma & säga något när det tagit slut. Ingen som kan säga något till mig utan bara har hört det någonstans. Tyvärr verkar det vara roligt att ha något att säga när sånt här händer. Allan är hemma hos min faster tillsvidare. Jag hinner inte ta hand om honom just nu & han blir lidande. Jag kan inte lämna barnen för att han måste kissa på natten eller morgonen 🙂 kram

 9. Sara

  Hejsan! Älskar verkligen din blogg. Har en dotter på snart 15 månader.. Jag är fortfarande hemma med henne och de är det underbaraste som finns..
  Jag undrar lite över hur ofta Kristina träffar barnen nu? Jag skulle aldrig klarar av att vara utan mitt barn mer än en dag.. Undra hur han tänker,, vill han inte träffa sina barn hela tiden?:/ kan han inte komma hem till er nån kväll oh ta läggningen ? Bara leka med dem..
  Kram

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej! Tack så jättemycket. K har dom varannan helg, men kommer även efter jobbet för att umgås med oss, lägga barnen så jag kan göra något annat. Tar med sig dom på promenad osv. Jo självklart vill han träffa dom varje dag 🙂 Barnen blir jätteglada när han kommer hit. Kram

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Frukost, leka, promenad/sova middag, äta lunch, träffa någon vän, hälsa på hos mamma, leka, sova lite till, handla, förbereda för kvällen. Mat & eventuellt bad. Annars lek & tv. Avslutar dagen med blöjbyte, borsta tänder & välling i sängen. Dagarna rullar på 🙂

 10. Emma

  Hej! Tack för en fin blogg 🙂 undrar var Allan är? Har Kristian honom? Tycker att du verkar vara en otroligt stark kvinna efter det som hänt! Stora kramar

 11. Jenny

  Hej! Tack för en super bra blogg, älskar verkligen din blogg! Hur mår Allan? Det var länge sen man hörde något om honom. Och vad är Alfred och Agnes favorit leksaker? Kämpa på, du är stark!! <3 Många styrke kramar till dig!! <3

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Han bor hos min faster. Han har det bra där & får uppmärksamhet. Är svårt för mig att ta mig ut med honom när både Agnes & Alfred alltid är hemma. Vill inte att han ska bli lidande av det. Deras favoritleksaker är bollar, dom älskar att kasta dom. Tusen tack & många kramar <3

 12. Mamma till lilla A

  Tack för en underbar blogg! Härligt att få ta del av din vardag.

  Hur länge var du och Kristian ett par innan ni blev gravida?
  Du skriver att du fått veta saker om Kristian som du inte vetat om, vad är det för saker?
  Om Kristian skulle vilja komma tillbaka, skulle du låta honom höra det?
  Kommer tvillingarna börja på förskola?

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Vi hade varit ett par i 4 år när vi blev gravida.
   Nej det är ” Alltid folk som har något att säga, skitsnack” Så därför har jag påpekat att folk ska säga saker rakt till mig istället för att det ska viskas om allt möjligt. Eller höra från någon som har hört det från något. Jag tror bara om någon kommer fram direkt till mig för att tala om något. Det finns inget han har gjort som någon sagt rakt ut till mig.
   Jag vill självklart ha tillbaka min familj. & är vi menade för varandra så hittar man tillbaka på något vis. Är vi inte det så är det så.
   Ja dom kommer börja på förskola, eventuellt i slutet av sommaren, början på hösten:)

 13. Ellinor

  Jag undrar var barnen är när du jobbar? För de har väl inte börjat på dagis än? När är det tanke om att de ska göra det?

  Du gör ett fantastiskt jobb med Agnes och Alfred! Tur att du verkar ha en sån trygg och stöttande familj 🙂

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Jag får hjälp av vänner & familj när jag har jobbat. Har bara hoppat in på några enstaka skift som extrapersonal. Så jag har inte börjat på schema än. Agnes & Alfred börjar nog på förskolan i slutet av sommaren:) Tusen tack. Många kramar

 14. Cajsa

  Hej och tack för en super blogg 🙂
  Hade du och K pratat om att gå skilda väger innan det blev ”på riktigt”?
  Har du kvar sötisen Allan?
  När ni flyttat och så, hade ni pratat om att försöka få barn igen?

  Tusen tack för en super blogg <3

 15. V

  Hej! Tack för en fin blogg, tycker om att följa din och barnens vardag och tycker att du ser ut att göra ett toppenjobb med barnen. Undrar lite om du funderar något kring genusperspektivet i ditt sätt att vara. Alfreds kläder beskrivs ofta som tuffa och Agnes som söta exempelvis. Tänker du mycket flickigt/pojkigt? Hade varit roligt att höra hur du resonerar!

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej!Tack så mycket 🙂
   Oj. Jag tänker inte alls på det. Jag köper det jag tycker är fint & klär gärna Alfred sött också. Men jag tänker inte så mkt utan handlar efter min smak & vad jag tycker passar på dom & i deras rum. Blir mycket rosa & blått i inredningen. Men jag går inte efter att det måste vara pojkigt eller flickigt. Jag är själv & har alltid varit en pojkflicka. Aldrig gillat klänningar osv, men älskar att låta Agnes ha klänning. Vill Alfred ha klänning någon dag så får han det också. Kram

 16. En 15- åring från Götet

  Hej!
  Är lite nyfiken på varför du och din sambo valde namnen Alfred och Agnes? Någon speciell anledning?Vad heter de i andranamn? Måste även tillägga att jag tycker dem är extremt söta och verkar vara riktigt goa ungar. Ha det bra!

 17. C

  Hej! Jag tycker du är så stark som kämpar på trots allt som hänt och även om det känns tungt får jag intrycket att du gör allt du kan för att sätta barnen först. Jo jag undrar om du hade planerat redan innan separationen att du skulle börja jobba eller var det något du kände blev nödvändigt för att få ihop det ekonomiskt framöc

  1. C

   Framöver skulle det stå! Tack igen för en fin blogg och för att du sprider glädje genom att dela med dig av dina solstrålar

 18. Ulrika

  Hej, jag undrar hur du klarar det ekonomiskt med huset på en inkomst? Kommer du försöka bo kvar? Tycker du verkar vara en grym mamma och all heder åt dig som klarar av allt vad det innebär att vara ensamstående! Kram

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hej! Jag klarar det bra & kommer försöka bo kvar. Inte alls dyr hyra & jag har inte så många utgifter. Har ej bil eller så. Men kommer jobba lite extra för att få det att fungera så bra som det går. Kram 🙂

 19. Marie

  Vet att du inte har ngt att jämföra med men tror du att det är dubbelt så mycket jobb med tvillingar än vad det är att ha ett barn?

 20. Carro

  Jag är lite nyfiken på ditt jobb på badhuset och undrar om du kan berätta lite vad de innebär? Sen är min fråga. Hur mår du? Förstår att du inte vill ta allt på bloggen men hur mår du? Jag tvivlar inte en sekund att du får massa frågor om vad som händer. Men jag hoppas att framtiden blir kanon för dig och dina otroligt vackra barn. Men dom är ju lik sin mor 😉

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Jag jobbar som vaktmästare på ett badhus. Går skiftgång & har olika arbetsuppgifter. Jobbar jag förmiddag så städar man alla utrymmen. Cafeteriatjänst så står man i kassan, inträde, korv, godis, gymkort osv. Jobbar jag eftermiddag så är man badvakt, samt vaktmästare, stänger byggnaden, gymmet, idrottshallen. På helgerna är vi även i maskinrummet, tar prover på vattnet, mäter klor osv. Väldigt varierande & roligt jobb.

   Hur jag mår. Det går väldigt upp & ner! Vissa dagar känns det som jag ska klara allt & vissa dagar vill jag bara lägga mig i sängen & inte kliva upp!
   Tusen tack <3 hihi

 21. frida

  om ni hade fått 2 killar eller 2 tjejer vad hade dom hetat då?
  beskriv agnes & alfred med 3 ord var!
  vad är deras favoritmat och vad gillar dom inte för mat?

  tack för en jättebra blogg, älskar att se bilder på dig och dina fina barn!
  stor kram till er ❤️

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Hade det varit två killar så kanske det hade blivit ( Tage & Alfred, samt Agnes & Lily)
   Agnes – Söt, dramaqueen, & mammig
   Alfred – Charmig, söt & busig

   Dom gillar det mesta. Favoriten är macka med leverpastej. Men i mat så är det spagetti & köttfärssås. Dom gillar inte fisk så mycket.

   Tack för att du läser 🙂 Kram till dig

  2. Malin - Tvillingmorsan

   Hade det varit två killar så kanske det hade blivit ( Tage & Alfred, samt Agnes & Lily)
   Agnes – Söt, dramaqueen, & mammig
   Alfred – Charmig, söt & busig

   Dom gillar det mesta. Favoriten är macka med leverpastej. Men i mat så är det spagetti & köttfärssås. Dom gillar inte fisk så mycket.

   Tack för att du läser 🙂 Kram till dig

 22. Jenny

  Tack för en fin blogg. Kom inte på någon fråga men vill bara säga att du är en kämpe som får ihop allt med 2 barn och inspirerar med fina inredningsbilder!

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Han bor i hans mamma & pappas stuga.
   Agnes är väldigt mammig, en liten dramaqueen kanske man ska säga. Hon har ett jädrans humör den där damen.
   Alfred är mer chill. Han går runt & ler för sig själv samtidigt som han är väldigt busig. Agnes älskar att följa efter honom för att se vad han hittar på.
   Mina framtidsplaner är att rusta lägenheten så jag trivs bättre, komma igång med träningen & bli en gladare människa 🙂

 23. Liselotte

  Hej!
  Tänkte fråga om du ensam ska bo kvar i radhuset?
  Har du hunden kvar?
  Var är barnen när du arbetar?
  Vart flyttade din man?
  Har han barnen varannan helg?
  Många kramar Liselotte

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Jag ska bo kvar ensam med barnen. Allan är hemma hos min faster, mest för att avlasta mig nu när det varit som jobbigast. Hoppas verkligen han kommer kunna flytta hem hit igen. Jag har inte jobbat så mycket, hoppat in något extra skift bara. Men har hjälp av familj, K & vänner när det behövs. Kristian bor i hans föräldrars stuga men han letar boende. Ja han har barnen varannan helg, samt kommer hit efter jobbet vissa dagar för att umgås med dom. Kram från oss

 24. Louise

  Hur stort är ditt radhus?
  Hur känns de och ha tvillingar?
  Känner du dig klar med barn eller kan du tänka dig fler barn i framtiden ?

  1. Malin - Tvillingmorsan

   Oj! Jag vet inte riktigt hur stort det är i kvadrat. Men är två sovrum, två toaletter, kök, vardagsrum & stor hall. Sen två inredda rum med förråd i källaren ( som ska bli lekrum ).
   Det känns bra att ha tvillingar. Otroligt lyckligt lottad att får äran att vara tvillingmamma. Jag känner mig klar med barn. Men man vet aldrig, det kanske ändras.