Tvillingmorsan

God jul

Jag Agnes & Alfred vill önska alla underbara läsare en riktig god jul.
IMG_0372.JPG
Tack för att ni läser, peppar mig, ger oss underbara & fantastiska kommentarer. Att just du vill läsa om vårt liv.

Barnens första jul imorgon. Den blev inte alls som man hade tänkt sig. Men ska försöka med ett leende för barnens skull.
. Dagar som dom här är det svårt att hålla tårarna tillbaka. På affären idag började tårarna rinna för mina kinder, fick gå hem utan att handla något. Det påminner mig när alla frågar, när jag ser alla som inte är ensam.

Hoppas ni får en massa kärlek av nära & kära. Så hörs vi imorgon igen ♡

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Julen är jobbig när man är med om såna där saker.. Förstår dig! Har inte velat ha jul alls dom senaste åren. I år känns det bättre, det kommer det att göra för dig med 🙂 Men håll ut, snart är julen över för i år!

    Kram på dig!! <3

  2. Emelie

    Kram till dej Malin! Du verkar vara en sån otroligt fantastisk människa och du är min absoluta favvobloggerska! Livet är inte alltid en dans på rosor och det är så skönt att få läsa om det, att man inte är ensam med sina problem. Du är så stark, jag är övertygad om att du kommer ta dej ur allt detta jobbiga med huvudet högt. Man får vara ledsen, det blir bättre! Här hemma försöker vi producera vårt första barn, håll tummarna för oss! God jul på er från Ånge! 🙂

  3. Teresa

    Hej
    jag förstår precis vad du menar tyvärr
    har nyligen blivit lämnad,efter 23 år min fd man vill tyvärr inte ens ha sina barn längre
    så jag förstår hur/vad du känner även om ditt ex iaf verkar vilja träffa sina barn
    gråten kommer tyvärr oftast när man minst anar det
    maila mig om du har lust
    hoppas ni får en fin jul
    KRAM Teresa

  4. Sara

    God jul Malin!
    Började läsa din blogg för ett tag sedan och förstår att det måste vara hemskt det du går igenom. Du verkar vara jätte stark och barnen har jättetur som har en sån fantastiskt mamma som dig! Har själv 3 barn på 5 år, 3,5 år och 6 månader. Massa julkramar och hoppas du får en så bra jul det går!

  5. Annika

    När en dörr stängs så öppnas alltid en annan.Säger som tidigare talare Du är en bra förebild för många!! God jul till er

  6. Sofia

    Jag vet. Är också ensam i jul. Barnen firar med sin pappa och den sidan av släkten. Jag är inte bjuden, för de har inte pratat med mig på över tre år. Julafton ska jag spendera i tvättstugan, ingen som vill tvätta då… Det är inte synd om mig, det kan bli trevligt! Bara mysa och strosa runt.
    God jul till Dig och dina sötnosar!!

  7. Lovisa

    god jul till er också! Du är en sån fantastisk förebild för oss läsare. Framförallt för att du visar att livet inte alltid är en dans på rosor. Utan att det faktiskt händer oväntade saker som inte alltid medför glädje. Har läst din blogg sedan du blev gravid och har sedan dess inte kunnat sluta läsa den. Du är världens bästa bloggare. Kram från en värmländsk 17 åring