Tvillingmorsan

Lilla julafton

God morgon. Idag är det lilla julafton som står på schemat. Varje år helgen innan jul har vi en liten julafton med släktingar som inte är med på självaste julafton!
IMG_9960.JPG
Barnen fick en varsin pyjamas av moster. En polis & en zebra. Hon åker till Thailand imorgon & missar därmed jul & nyår. ( inte avundsjuk alls)
IMG_9970.JPG
Agnes vaknade lite på fel sida imorse. Surläppen åker fram hela tiden & allt hon får ska slängas på golvet. Det är en bestämd dam jag har här hemma. Alfred är som en solstråle, just nu dansar & springer han för fullt. Ramlar lite då & då för att toka sig. När han gör så så vet han att Agnes skrattar åt honom. Vilken kärlek.

Nu – fortsätter lilla julafton! Kameran följer självklart med ikväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sia

    Men pluttisar då! har aldrig sett att dom har olika ögonfärg, en har blåa och en gröna.:-) Va fint! vilket har du gröna eller blå? Min lilla sötis är född prick en månad innan dina!, men skulle föddas egentligen 2 veckor efter dina! Så dom är typ lika gamla. Alltså dom ser lika stora ut och vissa miner och uttryck kommer jag på att min också gör haha…
    Känner väldigt ofta igen saker dem gör när du skriver om deras utveckling och bus. Haha han är också verkligen en liten bus-unge 🙂 Ha en bra jul och nyår!