Tvillingmorsan

Agnes & Alfred

I onsdags åkte vi till Gävle för att besöka Emmas fotostudio. Vi har pratat länge om att åka dit & äntligen är barnen friska så vi kom iväg. Äntligen lite uppdaterad ”bilder för bloggen” & kanske jag kan få någon att designa en ny header? Här har ni några av bilderna.

Vilken underbar & sprudlande glad människa den där Emma. Det kändes som vi kände varandra sen innan & hon va så himla duktig med barnen.
IMG_6803.JPGIMG_6809.JPG
Den är inte lätt att få Agnes & Alfred att sitta still numera. Så bara att få dom på samma kort är en stor eloge.
IMG_6808.JPG
IMG_6801.JPGIMG_6805.JPG
Min prins & prinsessa. Mer bilder kommer sen ♡

Emmas fotostudio finns i Gävle. Jag rekommenderar verkligen att åka dit om du ska ta bilder. Kika in på hennes sida för att ta del av fina gravid, bröllops & bebis/barn bilder.

Jag fixade även så dom jag känner & mina läsare får 200kr rabatt om dom anger ”tvillingmorsan” vid bokning.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Vilka härliga bilder. Tack för att du delar med dig av eran vardag. Har själv en snart 8 månaders hemma och är imponerad över din förmåga att fixa 2 småttingar och en massa annat samtidigt.

  2. Melinda

    Åh va fina! Vet inte varför men man känner ju sig lite stolt att en bloggare från Hofors slått igenom och blivit så stor :)) bra gjort! (Uppvuxen i Hofors )

    Kramar!

  3. Isabel

    Du har ju verkligen två gudomligt söta barn. Även om jag förstår att det är mycket slit med tvillingar kan jag ibland ändå önska att jag får uppleva det någon gång när jag ser alla dina bilder.