Höstdag – Tvillingmorsan
Malin - Tvillingmorsan

Tvillingmorsan

Höstdag

IMG_6249.JPG
Vår dag började med en liten promenad i solen. Barnen satt bra i sina nya åkpåsar. Dom somnade lagom tills jag skulle lämna dom hos mamma & pappa medan jag åt lunch med Sandra & Katrin. Efter en trevlig lunch åkte jag hem för att packa en massa flyttlådor. Efter några timmar utan barn så hade jag hunnit med en hel del. Fyllde nog ca 10 flyttkartonger.

Kl 18.00 tog jag med mig barnen för att gå på ett inredningsparty hemma hos Tarja. Åh så mycket fint. Shoppade, åt goda mackor & kakor. Barnen skötte sig utmärkt & kröp runt lite överallt. En jätte mysig & trevlig kväll med en massa tjejer.

Nu har jag hunnit avbocka lite mail & måsten. Väntar du på svar på mailen eller kommentarer. Jag försöker hinna, men det är mycket måsten & mycket som ska svaras på. Tack för att du väntar lite!

Imorgon står ett besök på BVC på schemat. Undra hur mycket dom väger nu? Det ska bli spännande att se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Malin - Tvillingmorsan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida mamma till Collin

  Va mysigt ni verkar ha haft! Och va skönt att fått lite gjort, även om jag älskar att ha varit hemma med Collin länge så kommer det bli lite skönt att få en liten stund hemma om dagarna ibland för att bara städa, göra Ida-saker eller bara vila. Så skönt!
  Tänk va mycket man får gjort. 😉
  Älskar förresten din vagn när den har likadana suffletter och åkpåsar! Så himla snyggt 🙂
  Kramar på er!

 2. jennybenny
  jennybenny

  Det var en väldigt produktiv dag tycker jag! 🙂 Så svårt att få till svar på alla kommentarer tycker jag när man har ett späckat schema & två kids. Puh! KRAM