Tvillingmorsan

Måndag

En ny vecka igen. Det rullar på! Vi hoppade över öppnaförskolan idag för barnen va lite griniga. Vi stannade hemma istället & dom åkte gåstol framför tellibubbies medan jag försökte plocka undan lite i den här röran. Känns hopplöst med detta flyttkaos. Vill bara att allt ska vara klart nu. Usch & fy för att packa!

Vi har hunnit till affären för att handla lite behövligt. Pappan i huset är borta idag så det är mamma Agnes & Alfred mys. Barnen har inte sovit något idag så dom somnar nog runt 19.00 med en flaska välling. Jag ska försöka laga någon mat & plocka undan lite mer. Jag har inte ro nog att lägga mig i soffan när det finns så mycket att göra.

Nu kryper båda runt på golvet & skrattar. Agnes sätter sig upp & klappar händerna då & då för att sedan krypa vidare. Man kan inte låta bli att fnissa ibland när man ser dom. Undra vad dom tänker?

IMG_5048

Packa ihop hemmet.
Har ni flyttat många gånger i era liv? Det här blir min 3 flytt med Kristian!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    jag vet inte hur många gånger det är allt som allt men under de senaste 4 åren har det blivit 9 gånger 🙂 haha känns jätte konstigt.

    nästa gång jag flyttar ska det vara till hus 🙂 älskar att läsa din blogg, brukar inte kommentera så ofta 🙂

  2. Mikaela . mamma te Selma o Lukas

    Vi har flyttat 5 gånger tillsammans !:) kul o flytta tycker ja när man väl får fixa allt i nya lägenhet/ hus! men nu bor vi i hus så nu ska vi inte flytta mer 🙂

  3. claudia

    Oj, jag har flyttat åtta gånger om jag har räknat rätt men nu blir det ÄNTLIGEN den sista på massor av år eftersom vi köpt hus. Det ska bli så skönt men jag fasar för flyttkaoset. I november går lasset ;).

  4. Mikaela

    13 om jag räknat rätt. Förhoppningsvis köper vi hus snart och att det blir vår sista flytt på väldigt länge 🙂

  5. Nathalie

    3 gånger 🙂 har bott på samma ställe hela mitt liv. Sen träffa ja sambon och då flytta vi till en lägenhet, sen hyrde vi ett hus och förra året köpte vi vårt hus vi bor i nu och förhoppningsvis kommer bo i en lååååång tid framöver 🙂

  6. Susanne

    Spännande m flytt! Har ni köpt hus? Jag har flyttat 4 gånger, blir en gång till inom de närmsta åren då vi förhoppningsvis köper ett hus snart 🙂

  7. Nathalie

    Jag och min man har flyttat så många gånger att jag tappat räkningen, men gissar på att det är 12-13 gånger nu. Innan dess hade jag flyttat 5 gånger med min familj så jag känner mig rätt flyttvan 😉 Lycka till!

  8. Josefine

    Totalt har det blivit 7 flyttar… Nu får det dröja ett tag innan det blir av igen. Blir när alla 4:a barnen flyttat hemifrån om sådär 15 år