Tvillingmorsan

Leker du med barnen?

IMG_5756.JPGIMG_5757.JPG
Här hemma har jag börjat dagen med två koppar kaffe & barnen har ätit banangröt. Det va utsökt tyckte dom. Helst ska man ha gröt i hela ansiktet för att det ska smaka bäst.
IMG_5764.JPG
Banan gröten fick toppbetyg & reaktionen på den nya grötsmaken ser ni ovanför. Haklapparna är absoluta favoriter från skiphop.

Nu ska vi sjunga lite. Jag har börjat härma olika djur & barnen skrattar så dom kiknar. Dock varje gång jag säger muuu bryter Alfred ihop & blir helt förtvivlad. Vi får helt enkelt hoppa över kossorna framöver.

Brukar ni sjunga & leka med era barn? Lekte dina föräldrar med dig?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catrin

    Här leka det varje dag men min Kelly som snart är 10 månader. Hon har en hel korg med leksaker som vi river runt i och sedan älskar hon sång, så sju ger gör vi hela dagarna!. Förutom det så går vi på babyrutmik på måndagar, babysim på torsdagar och öppna förskolan på fredagar! Hon älskar det!! 🙂 fina och härliga barn du har Malin!!

  2. Johanna

    Jag sjunger, nynnar och leker Wiiii-leken (håller i händerna och lyfter dem över Almas huvud samtidigt som jag säger wiiii) hela dagarna. Det är inte så lätt att underhålla en fyra veckors bebis men sång och wiii funkar alltid^^ hihi Jag ser faktiskt fram emot när hon blir lite större och an kan underhålla henne med babygymmet och andra leksaker.

  3. Alexandra

    Vi leker med våra barn. Men dom leker väldigt bra själva och tillsammans med. Är med och startar en lek ex cafe med dockorna sen fortsätter dom så bra själva och då kan man smita och göra annat ex laga middagen. Barnen är 1 och 2 år.