Tvillingmorsan

Midsommar helgen

 

Pictures

Ett litet collage från gårdagens midsommar firande. Jag har inte varit sånt fan av att fira midsommarafton. Det va min största höjdpunkt när jag va mindre. Vi va i stugan, åt god mat & mormors goda jordgubbstårta. Men midsommar 2001 försvann en av dom viktigaste personerna i mitt liv, Min mormor. Efter det har vi aldrig riktigt firat igen. Men en ledig dag & grillning satt fint denna fredags kväll.

Idag har vi bara varit hemma på förmiddagen för att åka in till Falun & köpa sittdelarna till vagnen. Såå nöjd, dom är verkligen snygga. Är glad att det blev marin-blåa. Så snyggt med vita filtar i vagnen. Sen fick vi besök av min syster & hennes fina vän Elin. Dom busade & stojade med barnen så dom blev helt slut & somnade av skönt i vagnen innan vi skulle bege oss till Daniel & Emelie för lite god mat.

Pictures1

Emelie är verkligen fantastisk på att laga mat. Hon hade gjort en potatissallad med fetaost, rödlök, vattenmelon & massa annat gott. Kött & goda såser. Så nu är vi hemma mätta & belåtna. Barnen sover & vi ska titta på en film med täcke & kudde i soffan. Mys på hög nivå.  Hoppas ni har haft en fantastisk midsommar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.