Tvillingmorsan

Hjälp – Emmaljunga

HJÄLP! – Vi har inte köpte några sittdelar till vagnen än. Och det börjar bli dags snart, så i helgen ska jag beställa dom. Anledningen till varför jag ej valde till sittdelar va för jag inte kunde bestämma färg. Vi har beigea liggdelar. Skit snyggt & jag har varit riktigt nöjd med dom. Den är stilren tycker jag. Men ni till den stora frågan, Vad ska jag ha för färg på sittdelarna? Ska jag köra på beige igen. Men jag gillar även den marinblåa & den gråa.

 

Hjälp mig! Vad har ni för åsikter? Vilken färg!

 

Pictures1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Eftersom jag själv är svag för marinblått så hade jag nog valt marinblå om jag var du 🙂 Den beigea är ju jätte fin men kanske lite opraktisk! Men du ska ju ändå välja den som du kommer att trivas bäst med även om den är mindre opraktisk. Hoppas du inte får allt för svårt för att bestämma dig 🙂

  2. Anki

    Som många andra så röstar jag oxå på de grå sittdelarna. Tror att den färgen är mest praktisk sen kan du ha lite mer färg på sittdynorna. Kanske något i rosa till Agnes o något lj. grönt till Alfred 😉

    Kramar från Skåneland

  3. Madde

    Grå ska jag ta till mina twins. Har haft gråa liggdelar oxå 🙂 men när jag ringde och skulle beställa idag fanns inga 🙁 de håller på med 2015 årsmodell nu tror jag de va.. De hade en svart och en grå i butik men de kändes ju inte så snyggt.

  4. Alexandra

    Jag tkr den marinblå! Dels är det en sjukt fin färg men den ser även stilren ut! Jag tkr grå kan bli lite trist såhär till sommaren, blå passar alla årstider 😉 Sen blir blått inte lika skitig.

  5. Linnea

    Blå är fint! Själv har vi beige på våran sittdel.. Har en grabb på 1½ år. Jäklar så skitig den är alltså, speciellt efter i går då vi var ute i regn och lera och hoppade runt :). Blir grovrengöring när tiden finns :P. Vad du än väljer så blir det kanon fint.

  6. sanne

    Tänk på fläckarna! Ta grå eller marin! Jag är jätte.nöjd.med grå. Ett tips är att ha våtservetter i vagnen så att man kan ta bananfläckar direkt för banan syns även på de mörka. Nu måste jag tvätta min klädsel i badkaret… Drar.mig för detta alltså!

  7. Christina

    Har följt dig ett tag nu och det är kul att läsa om dig och vad du hittar på med dina två godingar.
    Jag tycker nog att den gråa är vad du borde köra på. Som många redan skrivit så passar det att matcha med många färger och sedan syns det inte lika fort om den är smutsig. Nu när de blir större så kommer det troligtvis bli skitigare både på dem och i vagnen.

  8. Charlotte

    Vi körde på marinblått på både liggdelarna o sittdelarna till våra små liv. Tänkte att de va bra att ha nytt mörkt på sittdelarna då barnen börjat gå o har skor son kan skitna ner. Skiten syns ju tydligare på ljusa tyger. Så jag tänkte lite praktiskt.

  9. faster K

    Jag tycker beige är jättefint. Men det blir ju smutsigt.. så därför röstar jag på grå 🙂

  10. Josefine

    Jag röstar på de grå! Super fint till de svarta chassit, roligt med en annan färg och lättare att hålla ren.
    Hade du haft vitt chassi hade jag sagt marinblå.. 😉

    Lycka till!

  11. Nadia

    Instämmer med ovan! 🙂 ibland behöver man mata i vagnen tex och sen lite smutsiga skor osv:-) mysigt attgfölja dej och dina söta barn. Har alltid varit en dröm att få tvillingar meninte llyckats. Nu efter fyra underbara barn så får det räcka! 🙂 ha det gott!

  12. Frida

    Vi har gråa och det är supersnyggt! 🙂 ser inte skitigt ut, passar till alla färger och ser även stilrent ut! Marinblå är också riktigt snyggt!

  13. Hanna

    Hej! Jag är nyss hemkommen efter att ha varit au pair i London i ett år. Killen jag tog hand om där hade en beige Buggaboo Cameleon och den sittdelen var så smutsig! (Han lekte ute, satte sig i vagnen, och även om jag försökte vara nogrann så blir barn mer smutsiga ju äldre de blir) Så jag personligen föredrar antingen den blåa eller den gråa, då beige visar alla fläckar. Men det är ändå en smaksak! 🙂
    Kram

  14. Andrea

    Absolut grå! Sittdelarna blir tusen gånger smutsigare än liggdelarna och då är det inte så praktiskt med varken mörkt eller ljust tyg.

  15. susanna

    Grå eller marinblå, dels för att du kommer slippa tvätta stup i kvarten och jag tycker det blir snyggast 😉