Tvillingmorsan

Blöjleverans

Bloggbilder8

– Kristian hittade på ett blöjbud som leverarar hem blöjor direkt till dörren. Nu har vi fått första provleveransen för att se om blöjorna passar barnen och om vi blir nöjda med dom. En smart ideé då jag ej har körkort & ska släpa hem blöjpaket efter blöjpaket! ( Det går många blöjor hemma hos oss) Dubbelt med blöjbyten och dubbelt med blöjköp! Så nu ska vi prova detta så får vi se om det passar oss! Här har vi beställt (Blöjbudet)

Hoppas dom kommer passa Agnes & Alfred bra!

UPDATE woho : BLÖJBUDET GER ALLA MINA LÄSARE 15%            RABATT PÅ HELA SORTIMENTET TOM 8 JUNI OM NI ANGER KODEN–  Malinhedblom

Här hemma har vi vaknat sjuka. Jag har ont i halsen & känner mig helt slut . Barnen snorar & hostar! Usch, vi blev ju nyss friska! Idag stannar vi inne & myser. En god frukost, Apple tv & mys!

20140603-102937-37777769.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Måste vara skönt för er att slippa släpa hem blöjor! Vi har bara en liten här hemma men han bajsar för två, haha.. Läs på min blogg om blöjor vilka ni tycker är bäst av Pampers och Libero 🙂

  2. Sofie

    Hej!
    Tack för att du delar med dej av tips på fina kläder och annat fint:) brukar titta in på din blogg ibland!
    Ett tips: Lekmer säljer månadsboxar med pampers på nätet, även våtservetter har dom. Tänkte att man kanske kan välja att få hemkört med posten om inte de andra blöjorna passar.

    Mvh Sofie

  3. Linn

    Här är det också sjukstuga hemma. Förkylning och hosta både för mig, Ebba och Johannes. Inte skoj! Blir inte mkt sömn för vår lilla tös nu pga det. Krya på er!

  4. Carolin

    Fick me hem provblöjor från dom men gillade inte passformen de var förstora . Verkar läcka på killar, då de i min omgivning testat dessa, men inget läckage på Nellie iaf :). Så hon får växa på sig så ska jag prova senare igen hon är 14 månader snart :). Hoppas ni blir nöjda är en sån smart ide :). Du kan även beställa mat välling från blöjbudet me :). Sen har lekmer blöjleverans hem till dörren :).

    Så söta små twins ni har ❤️