Tvillingmorsan

Sliten tvillingmorsa

Pjuh. Äntligen har vi fått sätta oss ner i soffan efter en fullspäckad dag. Vi började morgonen tidigt för att avgöra om det skulle bli Furuvik eller lekland. Och det blev sportys i Falun. Vädret har inte varit det bästa denna helt och det är ju typiskt när man har besök. Efter en tuff dag på leklandet så somnade vi en halvtimme i soffan innan vi skulle bege oss iväg till Kristians mamma och pappa för grilling. Bus mys och god mat! Sen hade alla griniga ( övertrötta) barn innan hemgång. Nu sover alla barn och vi är inte långt ifrån.

Jag vet en sak, Jag kommer ha träningsvärk imorgon!

Imorgon far dom hem! Då lovar jag er bättre uppdateringar. Denna vecka ska ni även få hänga med på när vi inreder sovrummen i huset! Vi börjar med barnens rum. Ska bli så spännande att börja med deras rum. Ett tomt rum ska bli ett otroligt mysigt rum. Hoppas ja! Spännande va?

 

DSC_0002

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Så fina dina barn är! Var har du köpt Alfreds keps? Skulle vilja köpa en sådan till min lille son! Mvh Lisa